khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

30/07/2026 22 Lưu

Viết lại câu dùng cấu trúc mệnh đề danh ngữ.

Is teaching a suitable career for me? I’m not sure.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

I’m not sure if teaching is a suitable career for me.

I’m not sure if teaching is a suitable career for me.

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

Why did Sarah quit her job? It remains unknown.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

Why Sarah quit her job remains unknown.

Why Sarah quit her job remains unknown.

Câu 3:

I didn’t remember. Which chapter were we on?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

I didn’t remember which chapter we were on.

 I didn’t remember which chapter we were on.

Câu 4:

The boy can play the piano at his young age. It is very impressive.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

That the boy can play the piano at his young age is very impressive.

That the boy can play the piano at his young age is very impressive.

Câu 5:

My favorite dish is grilled pork.

=> What _______________________________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

What I like to eat most is grilled pork.

What I like to eat most is grilled pork.

Câu 6:

Could you show me? Where is the bookshop?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

Could you show me where the bookshop is?

Could you show me where the bookshop is?

Câu 7:

Do you have plan? How long will we stay in Seoul?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

Do you have plan on how long we will stay in Seoul?

Do you have plan on how long we will stay in Seoul?

Câu 8:

Please tell us. What did you hear last night?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

Please tell us what you heard last night.

Please tell us what you heard last night.

Câu 9:

Will he attend the meeting or not? That is our question.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

Our question is whether he will attend the meeting.

Our question is whether he will attend the meeting.

Câu 10:

Lily doesn’t understand. Why do children hate vegetables?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

Lily doesn’t understand why children hate vegetables.

Lily doesn’t understand why children hate vegetables.

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

1. Would you have got
2. hadn’t offered
Would you have got – hadn’t offered

Lời giải

Đáp án:

x

Đáp án: x

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Câu 6

A will be 

B is 
C would have been 
D has been

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP