khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

31/07/2026 24 Lưu

Điền các động từ khuyết thiếu dựa theo gợi ý.

Bruce ____(is able to) finish most crosswords in under ten minutes.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. can
can

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

Charlotte didn’t get to the Craig David concert because she _________(wasn’t able to) get tickets.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. couldn’t
couldn’t

Câu 3:

I __________(had the opportunity to go) to Oxford but I decided to go to a more modern university.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. could have gone
could have gone

Câu 4:

You __________(were wrong to tell) Angus. You know he can’t keep a secret!

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. shouldn’t have told
shouldn’t have told

Câu 5:

If you have a cashpoint card, you __________ (are not forced to) go into the bank to get money from your account.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

don’t have to
don’t have/need to

Câu 6:

We _______ (were made to) apologise to the police for wasting their time.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. had to
had to

Câu 7:

That __________(almost definitely wasn’t) the last can of soda in the fridge. I bought loads this morning!

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. can’t have been
can’t have been

Câu 8:

__________(Were you obliged to) talk about two photographs during the interview?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. Did you have to
Did you have to

Câu 9:

Children __________ (are not allowed to) be left unattended.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

mustn’t
mustn’t/ must not

Câu 10:

The weather __________ (will probably) be good tomorrow.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

ought to
ought to/ should

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

when
when

Lời giải

Đáp án:

If Sue had got me a birthday present, I would have got her one.

If Sue had got me a birthday present, I would have got her one.

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP