khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

31/07/2026 37 Lưu

Chữa lỗi sai trong từng câu.

My neighbour used to say, ‘How about helping me carry this?’ or ‘Give me a hand with this, wouldn’t you?’

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

wouldn’t you => would you
wouldn’t you => would you

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

Julia told me: “Let’s go to the party then, should we?”

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

should we => shall we
should we => shall we

Câu 3:

There are two sisters, Lucy and Jessica. They’re twins, are they?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

are they => aren’t they
are they => aren’t they

Câu 4:

‘I decided not to tell her because I didn’t really think it was my business and no one wants to be a telltale, does he?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

does he => do they
does he => do they

Câu 5:

Don’t say anything about this to anyone, can’t you?’

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

can’t you => will you
can’t you => will you

Câu 6:

You have spoken to her, have you?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

have you => haven’t you
have you => haven’t you

Câu 7:

We have to test these products, haven’t we?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

haven’t we => don’t we
haven’t we => don’t we

Câu 8:

Marco is a very Italian name, is he?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

is he => isn’t it
is he => isn’t it

Câu 9:

Laura’s been studying a lot recently, been she?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

been she => hasn’t she
been she => hasn’t she

Câu 10:

They’ll have finished before nine, haven’t they?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

haven’t they => won’t they
haven’t they => won’t they

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

when
when

Lời giải

Đáp án:

If Sue had got me a birthday present, I would have got her one.

If Sue had got me a birthday present, I would have got her one.

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP