khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

31/07/2026 49 Lưu

Chọn và điện dạng đúng của các động từ cho sẵn.

be x2     complete     do    find    finish      get     go

have    invite     live     realise     start     think      win

I (just) __________what’s different! You’ve changed your hair.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. have just realised
have just realised

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

My grandmother _________quite ill recently, so she’s coming to stay with us for a week or two.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. has been
has been

Câu 3:

We _________broadband at home since about 2005.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. have had
have had

Câu 4:

_____you really _________your homework already? Okay, you can watch TV, then.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. Have
2. finished
Have   finished

Câu 5:

We _________every match we’ve played so far this season.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. have won
have won

Câu 6:

I (always) __________in a big house until now, so it’s taking some time to get used to being in a small flat.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. have always lived
have always lived

Câu 7:

We can’t cancel the party now – I (already) __________ everyone!

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. have already invited
have already invited

Câu 8:

How long ____Sue _____abroad for?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. has
2. gone
has   gone

Câu 9:

Don’t get Matthew that game; I’m pretty sure he ________it already.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. has got
has got

Câu 10:

_____you ever ________ of going into business on your own?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. Have
2. thought
Have   thought

Câu 11:

We (not) __________yet, so you can join in if you like.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. haven’t started
haven’t started

Câu 12:

We (never) __________to New York before, so we’re both really looking forward to it.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. have never been
have never been

Câu 13:

I still (not) __________my sunglasses anywhere.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. haven’t found
haven’t found

Câu 14:

Michael, ________ you __________ your homework yet? I think it’s time you started, isn’t it?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

have done
have/haven’t   done

Câu 15:

Tell me when you __________the form.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. have completed
have completed

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

when
when

Lời giải

Đáp án:

If Sue had got me a birthday present, I would have got her one.

If Sue had got me a birthday present, I would have got her one.

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP