khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

01/08/2026 47 Lưu

Tích x nếu đúng hoặc sửa lại nếu sai.

I think we’ll have sold out of these by the end of the day.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

x

Đáp án: x

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

On Tuesday, Toby will have been being with the company for exactly 35 years.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

will have been
will have been

Câu 3:

We’ll have been becoming the market leader by the end of the summer.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

We’ll have become
We’ll have become

Câu 4:

At the end of the summer, I’ll have taking the same train to work every morning for 15 years.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

I’ll have been taking
I’ll have been taking

Câu 5:

When we meet tomorrow afternoon, will you already have a chance to look at the sales figures?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

will you already have had
will you already have had

Câu 6:

You’ll have driven for hours without a break when we get there, so you’ll need a rest before we go out.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

You’ll have been driving
You’ll have been driving

Câu 7:

A Managing Director will have appointed by the end of the month.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

will have been appointed
will have been appointed

Câu 8:

Sandra won’t have been finished the reports by then, but she should at least have started.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

won’t have finished
won’t have finished

Câu 9:

Ron’s going to be very surprised when he hears the news. He definitely will have been expecting it.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

won’t have expected
won’t have expected

Câu 10:

Will you have managed to put something down in writing by the end of the day?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

x

Đáp án: x

Câu 11:

Why will they have been waiting for hours? I thought you’d told them we were going to leave later.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

x

Đáp án: x

Câu 12:

It sounds like the invitations won’t all have delivering by next Friday.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

won’t all have been delivered
won’t all have been delivered

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

when
when

Lời giải

Đáp án:

If Sue had got me a birthday present, I would have got her one.

If Sue had got me a birthday present, I would have got her one.

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP