khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

05/09/2026 54 Lưu

 Fill in the blanks with the words in the box.

on       Saturday       2023       August       day      in       November       30th

It’s Wednesday, 15th March ___________.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

2023
 2023
 

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

Next Friday’s date is the ___________.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

30th
30th

Câu 3:

 I will graduate ___________ June.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

in
in

Câu 4:

My favorite ___________ of the week is Sunday.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

day
day

Câu 5:

My birthday is ___________ the 17th of February .

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

on
 on

Câu 6:

__________ 15th on the Lunar Calendar is the Middle-Autumn Festival.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

August
August

Câu 7:

I’m planning to arrive on ___________.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

Saturday
Saturday

Câu 8:

Thanksgiving is on ___________ the 23th.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

November
November

Câu 9:

I was born ___________ 2006.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

in
in

Câu 10:

The deadline for the essay is ___________ October the 5th.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

on
 on

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

bike
bike

Lời giải

1 – c

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP