khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

05/09/2026 39 Lưu

Fill in the blanks with the words in the box.

cold     warm     degrees     0     100    dropped     350     37     frost     temperature        

Water boils at __________ degrees Celsius.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

100
100

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

Last night, the temperature __________ to -8 degrees.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

dropped
dropped

Câu 3:

The human body temperature is approximately __________ degrees Celsius

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

37
37

Câu 4:

The freezing point of pure water is __________ degrees Celsius.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

0
0

Câu 5:

In the early morning, you can often see __________ on the grass.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

frost
frost

Câu 6:

Preheat the oven to __________ F degrees for baking.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

350
 350

Câu 7:

It feels __________ outside today, maybe we should turn on the heater.  

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

cold
cold

Câu 8:

The temperature remained between 26 and 31 __________ all week.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

degrees
degrees

Câu 9:

The ____________ today is higher than yesterday.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

temperature
temperature

Câu 10:

The weather today is quite __________. I think it's only about 32 degrees Celsius.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

warm
 warm

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

bike
bike

Lời giải

1 – c

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP