Câu hỏi:

02/07/2022 663 Lưu

Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.

I’m 18 years old and have never played on a sports team before, so I never received lessons or training of any kind. I wish my parents had signed me up for soccer when I was younger because I discovered that I wanted to play sports. I just have no skills. There is a soccer team at my high school, but I definitely won’t make it. Most people on the team have probably been playing for years. I feel like I missed my chance and that I’ll never be as good as them. Is it too late for me to learn to play from scratch? I just figure that by the time I become “good”, I’ll be too old anyway. I tried teaching myself in the past, but it seemed too unorganized and I didn’t know what I was doing. Is there some places that teaches people of any age how to play soccer?

Why does the writer write this passage?

A. He wants to study how people play soccer

B. He is trying to apply for a soccer team

C. He needs advice on whether he should start learning soccer.

D. He has received a sport award for playing in a soccer game.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án đúng: A

Thông tin: I wish my parents had signed me up for soccer when I was younger because I discovered that I wanted to play sports.

Dịch: Tớ ước gì bố mẹ đăng ký cho tớ đá bóng khi tôi còn nhỏ vì tớ phát hiện ra rằng tớ muốn chơi thể thao.

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Câu 1

A. because most teenagers are quiet.

B. because teenagers don't want to talk to their parents.

C. because teenagers think adults are not honest.

D. because most teenagers hate adults.

Lời giải

Đáp án đúng: B

Thông tin: They often seem to dislike being questioned. They may seem unwilling to talk about their work in school.

Dịch: Chúng thường tỏ ra không thích bị hỏi. Chúng có vẻ không muốn nói về công việc của họ ở trường.

Câu 3

A. feeling

B. manners

C. activities

D. reaction

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Câu 4

A. cigarettes and alcohol are available everywhere.

B. cigarettes and alcohol are cheap.

C. women like a smoking and drinking man.

D. they regard it as a mark of adulthood.

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Câu 5

A. They grow quickly. 

B. They become extremely tall. 

C. They are less expensive than fruit trees. 

D. They do not grow flowers in the springtime. 

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Câu 7

A. It helped design the school yard. 

B. It put flowers in the classrooms. 

C. It sold seeds to the school. 

D. It provided free trees.

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP