khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

27/06/2026 219 Lưu

III.    READING

  a. Fill in each blank with one appropriate word from the box.

laws    agricultural    reforms    adoption    private    abolished   domestic   ownership

The agricultural (36) _______ in Vietnam is one of the redeeming features of the economic reforms. In the year 1981, the government in Vietnam adopted the contracting system pertaining to products. This was followed by the (37)_______of yet another contracting system pertaining to household.  With the introduction of Land Law in the year 1993, all the faulty cooperatives were (38) _______. The farmers enjoyed title rights to the tillable land.  They could also decide as to how their (39) _______ land could be best used. The Vietnamese government focussed on research and development in the agricultural sector. (40) _______investment as well as foreign investment has been instrumental in bringing about Vietnam economic reform. The government supports the (41) _______ sector and to this effect the Civil Code has been executed to give recognition to individual (42) _______ . Several ordinances as well as (43) _______have been passed to encourage the same. 
The agricultural (36) _______ in Vietnam is one of the redeeming features of the economic reforms.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

reforms
 reforms

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

This was followed by the (37)_______of yet another contracting system pertaining to household. 

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

adoption
adoption

Câu 3:

With the introduction of Land Law in the year 1993, all the faulty cooperatives were (38) _______.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

abolished
abolished

Câu 4:

They could also decide as to how their (39) _______ land could be best used.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

agricultural
agricultural

Câu 5:

The Vietnamese government focussed on research and development in the agricultural sector. (40) _______investment as well as foreign investment has been instrumental in bringing about Vietnam economic reform.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

Domestic
Domestic

Câu 6:

The government supports the (41) _______ sector ......

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

private
private

Câu 7:

............. and to this effect the Civil Code has been executed to give recognition to individual (42) _______ .

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

ownership
ownership

Câu 8:

Several ordinances as well as (43) _______have been passed to encourage the same. 

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

laws
laws

Đang tải chế độ Học...

Hot: 1000+ đề thi giữa kì 1 lớp 1-12 đầy đủ các môn (Update 2026) (chỉ từ 60k). Tải ngay

ĐẶC QUYỀN VIP

Đăng ký VIP để học và luyện thi không giới hạn

Trọn bộ quyền lợi trên Vietjack, trong một tài khoản.

  • Phòng luyện thi cấp tốc: ĐGNL - ĐGTD, Tốt nghiệp THPT, Ôn vào 10, Ôn vào 6, Ôn Giữa kì/Cuối kì
  • Hơn 200K đề thi thử, đề minh hoạ, chính thức các năm
  • Với 3tr+ câu hỏi theo các mức độ Nhận biết, Thông hiểu, Vận dụng
  • Tải xuống đề thi [DOCX] với đầy đủ đáp án
  • Xem hàng ngàn bài giảng đính kèm củng cố thêm kiến thức
  • Bao gồm tất cả các bậc từ Tiểu học đến Đại học
  • Chặn hiển thị quảng cáo tăng khả năng tập trung ôn luyện
  • Đăng ký ngay

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

T
Đáp án đúng là T

Lời giải

Đáp án đúng là b.

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Câu 4

a. reargued 
b. reenacted 
c. reaffirmed 
d. reminded

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Câu 5

a. Although 
b. Owing to 
c. But for 
d. In spite of

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP