khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

14/07/2026 593 Lưu

Viết lại câu dựa vào gợi ý. Dùng 2-5 từ.

We’ll get home and then we’ll have something to eat. got

=> We’ll have something to eat _________________________ home.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

when we’ve got home

when/ once/ after we’ve got home

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

I’ll finish marking the exams and then I’ll tell you your results. soon

=> I’ll tell you your results _________________________ marking the exams.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

as soon as I finish

as soon as I finish

Câu 3:

You’ll be travelling across the Sahara next week so remember to wear lots of sunscreen!

while

=> Remember to wear lots of sunscreen _________________________ across the Sahara next week!

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

while you travel

while you travel/ are traveling

Câu 4:

They’ll show Titan at the cinema and then they’ll release the DVD. before

=> They won’t release the DVD _________________________ at the cinema.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

before they show Titan

before they show/ have shown Titan

Câu 5:

My science exam starts at ten tomorrow morning. taking

=> At ten past ten tomorrow _________________________ my science exam.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

I’ll be taking

I’ll be taking

Câu 6:

Let’s watch the space documentary before we have supper. watched

=> Let’s have supper _________________________ the space documentary.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

after we’ve watched

after we’ve watched

Câu 7:

I’ll send out all the invitations before lunchtime. have

=> By lunchtime, _________________________ all the invitations.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

I’ll have sent out

I’ll have sent out

Câu 8:

Do some revision and then I’ll give you a test. until

=> I won’t give you a test _________________________ some revision.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

until you do

until you do/ have done

Câu 9:

When you visit us, we’ll have moved into our new house. by

=> We’ll have moved into our new house _________________________ you visit us.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

by the time

by the time

Câu 10:

We’ll get some more information and then we’ll make a decision. once

=> Let’s make a decision _________________________ got some more information.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

once we have

once we have

Đang tải chế độ Học...

Hot: 1000+ đề thi giữa kì 1 lớp 1-12 đầy đủ các môn (Update 2026) (chỉ từ 60k). Tải ngay

ĐẶC QUYỀN VIP

Đăng ký VIP để học và luyện thi không giới hạn

Trọn bộ quyền lợi trên Vietjack, trong một tài khoản.

  • Phòng luyện thi cấp tốc: ĐGNL - ĐGTD, Tốt nghiệp THPT, Ôn vào 10, Ôn vào 6, Ôn Giữa kì/Cuối kì
  • Hơn 200K đề thi thử, đề minh hoạ, chính thức các năm
  • Với 3tr+ câu hỏi theo các mức độ Nhận biết, Thông hiểu, Vận dụng
  • Tải xuống đề thi [DOCX] với đầy đủ đáp án
  • Xem hàng ngàn bài giảng đính kèm củng cố thêm kiến thức
  • Bao gồm tất cả các bậc từ Tiểu học đến Đại học
  • Chặn hiển thị quảng cáo tăng khả năng tập trung ôn luyện
  • Đăng ký ngay

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

I’d painted I’d been painting

I’d painted à I’d been painting

Lời giải

Đáp án:

1. greatest

greatest

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP