khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

16/07/2026 106 Lưu

Viết câu ở thể bị động.

A man / shoot / an air gun / outside the petrol station last night.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

A man was shot with an air gun outside the petrol station last night.

A man was shot with an air gun outside the petrol station last night.

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

Gunpowder / invent / the Chinese.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

Gunpowder was invented by the Chinese.

Gunpowder was invented by the Chinese.

Câu 3:

At the surgery yesterday, I / examine / Dr. Peterson / and I / give / a prescription.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

At the surgery yesterday, I was examined by Dr. Peterson and was given a prescription.

At the surgery yesterday, I was examined by Dr. Peterson and was given a prescription.

Câu 4:

I went to see it because I / tell / it was a good film / all my friends.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

I went to see it because I was told it was a good film by all my friends.

I went to see it because I was told it was a good film by all my friends.

Câu 5:

Our car / service / a mechanic / at the moment.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

Our car is being serviced by a mechanic at the moment.

Our car is being serviced by a mechanic at the moment.

Câu 6:

This photograph / take / my grandfather.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

This photograph was taken by my grandfather.

This photograph was taken by my grandfather.

Câu 7:

It looked like the window / break / a hammer / some time before.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

It looked like the window had been broken with a hammer some time before.

It looked like the window had been broken with a hammer some time before.

Câu 8:

The winning goal in last night’s match / score / Donatello / a brilliant free kick.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

The winning goal in last night’s match was scored by Donatello with a brilliant free kick.

The winning goal in last night’s match was scored by Donatello with a brilliant free kick.

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

1. are you doing

 are you doing

Lời giải

Đáp án:

1. so

so

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP