khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

16/07/2026 74 Lưu

Điền dạng đúng của các động từ cho sẵn. Có thể cần dùng dạng phủ định.

eat – stay – wait – know – write – see – listen – get – have – run

We chose the Hotel Rio because we __________there before.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. had stayed

had stayed

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

We __________ for over an hour when the train finally arrived.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. had been waiting

 had been waiting

Câu 3:

 I was completely out of breath because I __________.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. had been running

had been running

Câu 4:

I _________the film before, so I knew how it ended.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. had seen

had seen

Câu 5:

By the time he died, Beethoven __________nine symphonies.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. had written

had written

Câu 6:

When she got married, I __________Chris for about two years.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. had known

had known

Câu 7:

Johnson __________ready for the race for six months and finally the big day arrived.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. had been getting

 had been getting

Câu 8:

Vivian __________computer lessons for very long so she wasn’t sure how to use the internet.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. hadn’t been having

hadn’t been having

Câu 9:

Sue __________oysters before, so she wasn’t sure what to do with them.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. hadn’t eaten

 hadn’t eaten

Câu 10:

I __________to my new CD for a few minutes when the CD player started making a funny noise.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. had been listening

had been listening

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

1. are you doing

 are you doing

Lời giải

Đáp án:

1. so

so

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP