khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

17/07/2026 424 Lưu

Điền dạng đúng của các động từ cho sẵn. Có thể dùng 1 từ nhiều hơn 1 lần.

contact      do       drive      focus      go      happen      have      like

look      need      say      sound      take     think    try     work

Hey, George! How’s things? What (1) (you) __________?

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. are you doing

 are you doing

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

George: Hi, Sandy! Fine! (2) (I / just) __________some research for that history project.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. I’m just doing

 I’m just doing

Câu 3:

Sandy: (3) (how / it) __________?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. How is it going

How is it going

Câu 4:

George: Yeah, (4) (it / well) __________, thanks.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. it’s going well

it’s going well

Câu 5:

The website (5) (I) __________at now is very good. It’s got loads of useful information.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. I’m looking at

I’m looking at

Câu 6:

Sandy: Great! Listen, the reason (6) (I) __________you

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. I’m contacting

I’m contacting

Câu 7:

is that my (7) (mum) _______past the library every morning on the way to work,

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. drives

drives

Câu 8:

and (8) (she) _________she can give you a lift tomorrow morning, if you like.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. she says

she says

Câu 9:

George: Wow, that’s really kind of her, but actually (9) (it) __________ long to walk there from here,

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. doesn’t take

doesn’t take

Câu 10:

so (10) (she) __________to worry. Can you thank her for me, though?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. doesn’t need

doesn’t need

Câu 11:

George: (11) (what) __________with your project?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. are you doing

are you doing

Câu 12:

(12) (you) __________a title yet?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. have you got

have you got

Câu 13:

Sandy: No! (13) (I / even) __________a topic yet!

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. I haven’t even got

I haven’t even got

Câu 14:

 (14) (I / really) __________on it at the moment, though.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. I’m really not focusing

I’m really not focusing

Câu 15:

 (15) (I) _______to finish my physics project first.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. I need

 I need

Câu 16:

George: Why (16) (you) __________something on the Second World War? That’s interesting.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. don’t you try

don’t you try

Câu 17:

Sandy: No, (17) (I) __________wars!

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. I don’t like

I don’t like

Câu 18:

I’d rather do something (18) (that) __________

more on social history.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. that focuses

 that focuses

Câu 19:

George: (19) (that) __________good.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. That sounds

That sounds

Câu 20:

Sandy: (20) (you) __________so? Okay. Maybe I’ll do that, then.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. Do you think

Do you think

Câu 21:

Russell said that he and Lori _________ (see) Bradley recently.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. had seen

had seen

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

1. so

so

Lời giải

Đáp án:

The series Friends, which ran for ten years, is one of my favourite series.

The series Friends, which ran for ten years, is one of my favourite series.

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP