khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

17/07/2026 102 Lưu

Tích x nếu phần in đậm đúng hoặc sửa lại nếu sai.

Lucy says she would let us know as soon as she gets the tickets. _______

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

will

will

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

The receptionist said that if I wanted to have breakfast, I will have to pay extra. _______

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

would

would

Câu 3:

A lot of people at school have said that Andrew may get the lead in the school play. _______

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

x

Đáp án: x

Câu 4:

Colin said he’d been planning to ask Rich to move in with him for ages. ______

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

x

Đáp án: x

Câu 5:

On Monday, my boss said I can take Wednesday off, but he changed his mind today for some reason. ______

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

could

could

Câu 6:

Jordan said that he has to get up at five thirty every morning. _______

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

x

Đáp án: x

Câu 7:

Before he got his results, Philip said that he may have to retake some exams, but now he knows he doesn’t have to. _____

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

might

might

Câu 8:

Did Mrs. Morgan say why she’d called? _______

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

x

Đáp án: x

Câu 9:

Paul said he should be there tomorrow night at about nine. _______

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

x

Đáp án: x

Câu 10:

Dan said he must have driven to Liverpool that night, but apparently he didn’t go in the end. _______

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

had to

had to

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

1. are you doing

 are you doing

Lời giải

Đáp án:

1. so

so

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP