khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

17/07/2026 116 Lưu

Chọn và điền dạng đúng của các động từ cho sẵn.

be – call – find – forget – get – leave – see – take – want – work

If you should __________my wallet, call me on my mobile immediately!

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. will call

will call

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

We __________ you if we have any problems.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

have

 have/ are having

Câu 3:

It might not be a good idea to go out tonight if you __________an important test in the morning.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. have been

have been

Câu 4:

If you _____ill all day, you shouldn’t come to the club tonight.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. find

find

Câu 5:

If she _______at five o’clock, she’ll be there by half past seven.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. leaves

leaves

Câu 6:

Let’s get a different DVD if you __________that one already.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. have seen

have seen

Câu 7:

If Sean __________so hard lately, he’ll welcome the chance to have a few days off.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. has been working

has been working

Câu 8:

If you’re going into town, ____a video for tonight while you’re there!

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. get

get

Câu 9:

If you see Carol tonight, (not) __________to say hello from me!

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. don’t forget

 don’t forget

Câu 10:

Don’t feel you have to come if you (not) __________to.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. don’t want

don’t want

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

1. are you doing

 are you doing

Lời giải

Đáp án:

1. so

so

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP