Tích x nếu đúng hoặc sửa lại nếu sai.
Will I carry some of those bags for you, or can you manage? ________
Tích x nếu đúng hoặc sửa lại nếu sai.
Will I carry some of those bags for you, or can you manage? ________
Câu hỏi trong đề: 2000 câu trắc nghiệm tổng hợp Tiếng Anh 2025 có đáp án !!
Quảng cáo
Trả lời:
Đáp án:
Shall
Câu hỏi cùng đoạn
Câu 2:
Look out! You will hit the car in front! _______
Look out! You will hit the car in front! _______
Đáp án:
You’re going to
Câu 3:
I’m going to do the washing-up tonight, if you like. ________
I’m going to do the washing-up tonight, if you like. ________
Đáp án:
I’ll
Câu 4:
Do you think that, in the future, people will live to be hundreds of years old? ________
Do you think that, in the future, people will live to be hundreds of years old? ________
Đáp án:
x
Câu 5:
The universe is going to continue to expand for billions of years. ________
The universe is going to continue to expand for billions of years. ________
Đáp án:
x
Câu 6:
I know! I’m going to have a barbecue on my birthday! _____
I know! I’m going to have a barbecue on my birthday! _____
Đáp án:
x
Câu 7:
Are you going to just hold this door open for me for a minute? Thanks a lot! ________
Are you going to just hold this door open for me for a minute? Thanks a lot! ________
Đáp án:
Will you
Câu 8:
We’ve decided we will try that new restaurant after the play tomorrow night. ________
We’ve decided we will try that new restaurant after the play tomorrow night. ________
Đáp án:
x/ we’re trying
Câu 9:
We’re going to fly to Jamaica in the summer. ________
We’re going to fly to Jamaica in the summer. ________
Đáp án:
x
Câu 10:
Shall we invite Tony and Tim round tonight? _____
Shall we invite Tony and Tim round tonight? _____
Đáp án:
x
Câu 11:
Are we going to invite Tony and Tim round tonight? ________
Are we going to invite Tony and Tim round tonight? ________
Đáp án:
x
Câu 12:
Will you go to Jason’s party next Saturday? _______
Will you go to Jason’s party next Saturday? _______
Đáp án:
Are you going to
Hot: 1000+ Đề thi cuối kì 2 file word cấu trúc mới 2026 Toán, Văn, Anh... lớp 1-12 (chỉ từ 60k). Tải ngay
CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ
Lời giải
are you doing
Lời giải
so
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.