khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

18/07/2026 104 Lưu

Điền must, have to, need, hoặc need to vào chỗ trống.

Carl, you ________ run into the street like that without looking first. It’s dangerous!

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. mustn’t

mustn’t

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

Jason __________ see the headmaster during the next break. I wonder what it’s about?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

has

has/needs to

Câu 3:

We __________ light lots of candles during the power cut two nights ago.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

had

had/needed to

Câu 4:

I’ll __________ start doing my Christmas cards soon. It’s nearly December.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

have

have/need to

Câu 5:

Oh, I __________ remember to get some potatoes on the way home tonight.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

must

must/ have/need to

Câu 6:

People with solar-powered cars (not) __________ worry about the price of petrol.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

don’t have

don’t have/need to

Câu 7:

I wouldn’t like to __________ get up at five o’clock every morning.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

have to

have to

Câu 8:

We didn’t __________ do any washing-up after the picnic because we’d used disposable plates and cutlery.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

didn’t have

didn’t have/need to

Câu 9:

Do professional musicians __________ practise every day?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

have

 have/need to

Câu 10:

I __________ have bothered cooking all that food; they’d eaten before they arrived.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

needn’t

needn’t

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

1. are you doing

 are you doing

Lời giải

Đáp án:

1. so

so

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP