Điền must, have to, need, hoặc need to vào chỗ trống.
Điền must, have to, need, hoặc need to vào chỗ trống.
Carl, you ________ run into the street like that without looking first. It’s dangerous!
Câu hỏi trong đề: 2000 câu trắc nghiệm tổng hợp Tiếng Anh 2025 có đáp án !!
Quảng cáo
Trả lời:
mustn’t
Câu hỏi cùng đoạn
Câu 2:
Jason __________ see the headmaster during the next break. I wonder what it’s about?
Jason __________ see the headmaster during the next break. I wonder what it’s about?
Đáp án:
has/needs to
Câu 3:
We __________ light lots of candles during the power cut two nights ago.
We __________ light lots of candles during the power cut two nights ago.
Đáp án:
had/needed to
Câu 4:
I’ll __________ start doing my Christmas cards soon. It’s nearly December.
I’ll __________ start doing my Christmas cards soon. It’s nearly December.
Đáp án:
have/need to
Câu 5:
Oh, I __________ remember to get some potatoes on the way home tonight.
Oh, I __________ remember to get some potatoes on the way home tonight.
Đáp án:
must/ have/need to
Câu 6:
People with solar-powered cars (not) __________ worry about the price of petrol.
People with solar-powered cars (not) __________ worry about the price of petrol.
Đáp án:
don’t have/need to
Câu 7:
I wouldn’t like to __________ get up at five o’clock every morning.
I wouldn’t like to __________ get up at five o’clock every morning.
Đáp án:
have to
Câu 8:
We didn’t __________ do any washing-up after the picnic because we’d used disposable plates and cutlery.
We didn’t __________ do any washing-up after the picnic because we’d used disposable plates and cutlery.
Đáp án:
didn’t have/need to
Câu 9:
Do professional musicians __________ practise every day?
Do professional musicians __________ practise every day?
Đáp án:
have/need to
Câu 10:
I __________ have bothered cooking all that food; they’d eaten before they arrived.
I __________ have bothered cooking all that food; they’d eaten before they arrived.
Đáp án:
needn’t
Hot: 1000+ Đề thi cuối kì 2 file word cấu trúc mới 2026 Toán, Văn, Anh... lớp 1-12 (chỉ từ 60k). Tải ngay
CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ
Lời giải
are you doing
Lời giải
so
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.