khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

05/08/2026 14 Lưu

Tích x nếu đúng hoặc sửa lại nếu sai.

We took the dog who we’d found it abandoned in the street straight to the vet.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

we’d found
 (which/that) we’d found

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

Would any boys who’s surnames begin with M please raise your hands?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

whose
whose

Câu 3:

The day which I first met your mother was the best day of my life.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

when
when/ that/ on which

Câu 4:

 Alfredo thought for a second, and then began to write: ‘To Whom It May Concern…’

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

x

Đáp án: x

Câu 5:

The woman who I spoke to was extremely helpful.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

x

Đáp án: x

Câu 6:

The film which I really want to see it is the new one with Johnny Depp.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

which I really want to see
(which) I really want to see

Câu 7:

No, the hospital where you were born there was closed down quite a while ago.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

you were born
you were born

Câu 8:

Could you just give me one reason why you would say something like that?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

x

Đáp án: x

Câu 9:

The table where we sat at had a lovely view of the Acropolis.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

which
which

Câu 10:

That bothers me is why the police took so long to charge them.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

What
What

Câu 11:

The guy whose car you just hit it is a traffic warden!

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

whose car you just hit
whose car you just hit

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

1. lying
lying

Lời giải

Đáp án:

these: đại từ chỉ định
 these: đại từ chỉ định

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP