khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

05/08/2026 23 Lưu

Điền từ thích hợp.

Do you really think the month ___which you’re born affects your character?

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. in
in

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

They declared war on Austria, the reason ____which completely escapes me now.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. for
for

Câu 3:

There are five slices of pizza left, two ___which we’d better save for Justin.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. of
of

Câu 4:

Is the day ___ which you arrive a Friday?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. on
on

Câu 5:

There were 20 people at the meeting, some ___whom I’d never met before.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. of
of

Câu 6:

The law needs to be strengthened, ___which I mean the police need to be given new powers.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. by
by

Câu 7:

___whom did you speak?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. To
To

Câu 8:

I looked at several possible presents, none ___which were appropriate.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. of
of

Câu 9:

She studied in Berlin from 1916 to 1923, _______which time many people still believed that women had no role in scientific research.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. during
during

Câu 10:

The region _____which most of the wine is produced is to the south.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. from
from

Câu 11:

Jackson directed over 30 westerns, many ___which are now available on DVD.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. of
of

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

1. lying
lying

Lời giải

Đáp án:

these: đại từ chỉ định
 these: đại từ chỉ định

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP