khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

05/08/2026 21 Lưu

Chọn tính từ sở hữu hoặc đại từ sở hữu thích hợp.

Whose bike is this? Is it really him/ his?

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

his
his

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

Is he your/ yours teacher?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

your
your

Câu 3:

Hey Ron! That is not our/ ours car. Our/ Ours is red.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

our – Ours
our – Ours

Câu 4:

Lisa broke her/ hers left leg.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

her
her

Câu 5:

This is my/ mine pencil, where’s you/ yours?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

my – yours
my – yours

Câu 6:

Is this Emily’s room? – Yes, it’s her/ hers.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

hers
hers

Câu 7:

 I lost my/ mine pen in the library. Can I have one of your/ yours?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

my – yours
my – yours

Câu 8:

Stop! – These sweets are all my/ mine!

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

mine
mine

Câu 9:

Did you forget to do your/ yours homework yesterday? – No I didn’t. I did my/ mine homework but my dog ate it.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

your – my
your – my

Câu 10:

Are these really your/ yours shoes? – Yes, these are my/ mine shoes. – They are not your/ yours.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

your – my – yours
your – my – yours

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

1. lying
lying

Lời giải

Đáp án:

these: đại từ chỉ định
 these: đại từ chỉ định

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP