Tích x nếu phần in đậm đúng hoặc sửa lại nếu sai.
Bob did tell me that he probably wouldn’t be coming in today. ________
Tích x nếu phần in đậm đúng hoặc sửa lại nếu sai.
Bob did tell me that he probably wouldn’t be coming in today. ________
Câu hỏi trong đề: 2000 câu trắc nghiệm tổng hợp Tiếng Anh 2025 có đáp án !!
Quảng cáo
Trả lời:
Đáp án:
Đáp án: x
Câu hỏi cùng đoạn
Câu 2:
Did you say these bills had to be paid before tomorrow? ________
Did you say these bills had to be paid before tomorrow? ________
Đáp án:
Đáp án: x
Câu 3:
Steve said he could play guitar when he was two years old. Do you believe that? ________
Steve said he could play guitar when he was two years old. Do you believe that? ________
Đáp án:
Đáp án: x
Câu 4:
Pauline told my mum that she’d had better get a lawyer. I think she’s right. ________
Pauline told my mum that she’d had better get a lawyer. I think she’s right. ________
Đáp án:
she’d better
Câu 5:
When we went to the party, Claudia told me that I must be on my best behaviour all evening. It was very rude of her, I thought. ________
When we went to the party, Claudia told me that I must be on my best behaviour all evening. It was very rude of her, I thought. ________
Đáp án:
had to/ was to/ should
Câu 6:
Darren said that Mr Taylor was to have forgotten about the meeting, but I’m not so sure. I think he just didn’t want to come. ________
Darren said that Mr Taylor was to have forgotten about the meeting, but I’m not so sure. I think he just didn’t want to come. ________
Đáp án:
must
Câu 7:
When I was a teenager, my dad always told me that I’m not to stay out later than ten o’clock. ________
When I was a teenager, my dad always told me that I’m not to stay out later than ten o’clock. ________
Đáp án:
I mustn’t/ shouldn’t
Câu 8:
I was pleased when Jilly told us that she can help us paint the flat. If only I’d known then what that meant! ________
I was pleased when Jilly told us that she can help us paint the flat. If only I’d known then what that meant! ________
Đáp án:
could
Câu 9:
The letter they sent six months ago said that they shall be in touch again soon. Well, I haven’t heard anything since! ________
The letter they sent six months ago said that they shall be in touch again soon. Well, I haven’t heard anything since! ________
Đáp án:
would/should
Câu 10:
When I was at school, my English teacher always told us that we don’t have to pay attention but we do have to be quiet. ________
When I was at school, my English teacher always told us that we don’t have to pay attention but we do have to be quiet. ________
Đáp án:
didn’t have to – did have to
Câu 11:
Seven years ago, the Prime Minister stated that his government will be corruption-free. It doesn’t look that way now, does it? ________
Seven years ago, the Prime Minister stated that his government will be corruption-free. It doesn’t look that way now, does it? ________
Đáp án:
would
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Đang tải chế độ Học...
Hot: 1000+ đề thi giữa kì 1 lớp 1-12 đầy đủ các môn (Update 2026) (chỉ từ 60k). Tải ngay
Đăng ký VIP để học và luyện thi không giới hạn
Trọn bộ quyền lợi trên Vietjack, trong một tài khoản.
- Phòng luyện thi cấp tốc: ĐGNL - ĐGTD, Tốt nghiệp THPT, Ôn vào 10, Ôn vào 6, Ôn Giữa kì/Cuối kì
- Hơn 200K đề thi thử, đề minh hoạ, chính thức các năm
- Với 3tr+ câu hỏi theo các mức độ Nhận biết, Thông hiểu, Vận dụng
- Tải xuống đề thi [DOCX] với đầy đủ đáp án
- Xem hàng ngàn bài giảng đính kèm củng cố thêm kiến thức
- Bao gồm tất cả các bậc từ Tiểu học đến Đại học
- Chặn hiển thị quảng cáo tăng khả năng tập trung ôn luyện
- Đăng ký ngay
CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Lời giải
illiterate (adj): mù chữ
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Lời giải
Đáp án:
Those paintings, which were displayed in Thaddaeus Ropac’s gallery, caught everyone's attention.
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Đăng nhập để xem lời giải
Lưu tiến độ và luyện tập hiệu quả hơn. Hoàn toàn miễn phí!
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Đăng ký để học cùng Vietjack. Hoàn toàn miễn phí!
Bằng việc đăng ký, bạn đồng ý với Điều khoản sử dụng và Chính sách bảo mật của Vietjack.