khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

28/06/2026 356 Lưu

Điền mạo từ thích hợp để hoàn thành đoạn văn.

Hosting (1) _____ Olympic Games during (2) _____ internet age offers the world more than just sporting heroes; it can also create unexpected cultural stars. This year Kim Yeji – (3) _____ South Korean markswoman – has become (4) _____ star of the Games not just for her sporting prowess but also her devastatingly cool demeanour.

Kim, 31, won (5) _____ silver at (6) _____ women’s 10 metre air pistol event in Paris on (7) _____ 28 July, just behind her roommate and compatriot, Oh Ye Jin, who took (8) ____ gold.

In (9) _____ resurfaced video clip taken at (10) _____ International Shooting Sport Federation World Cup, Kim was shown breaking (11) _____ world-record in (12) _____ 25 metre air pistol event.

With her clipped bob tucked beneath (13) _____ black backwards-facing cap, and wearing (14) _____ pair of Terminator-style glasses, Kim fires off her rounds. As (15) _____ results of her record-breaking efforts appear on (16) _____ screen, she acknowledges them with (17) _____ total casualness – (18) _____ reaction that has earned her (19) _____ title of “(20) _____ coolest person ever”.

Hosting (1) ___Olympic Games

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. an

an

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

during (2) ____internet age offers the world more than just sporting heroes; it can also create unexpected cultural stars.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. the

the

Câu 3:

This year Kim Yeji – (3) __South Korean markswoman

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. a

a

Câu 4:

has become (4) ____star of the Games not just for her sporting prowess but also her devastatingly cool demeanour.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. the

the

Câu 5:

Kim, 31, won (5) __silver

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. x

Đáp án: x

Câu 6:

at (6) ____women’s 10 metre

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. the

the

Câu 7:

air pistol event in Paris on (7) __28 July, just behind her roommate and compatriot,

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. x
x

Câu 8:

In (9) __resurfaced video clip

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. a

a

Câu 9:

taken at (10) ____International Shooting Sport Federation World Cup,

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. the

the

Câu 10:

Kim was shown breaking (11) __ world-record

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. a

a

Câu 11:

in (12) ____25 metre air pistol event.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. the

the

Câu 12:

With her clipped bob tucked beneath (13) __black backwards-facing cap

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. a

a

Câu 13:

and wearing (14) __pair of Terminator-style glasses, Kim fires off her rounds.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. a

a

Câu 14:

As (15) ____results of her record-breaking

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. the

the

Câu 15:

efforts appear on (16) __ screen,

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. x
x

Câu 16:

she acknowledges them with (17) __

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. x
x

Câu 17:

total casualness – (18) __reaction that

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. a

a

Câu 18:

has earned her (19) ____title

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. the

the

Câu 19:

of “(20) ____coolest person ever”.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. the

the

Đang tải chế độ Học...

Hot: 1000+ đề thi giữa kì 1 lớp 1-12 đầy đủ các môn (Update 2026) (chỉ từ 60k). Tải ngay

ĐẶC QUYỀN VIP

Đăng ký VIP để học và luyện thi không giới hạn

Trọn bộ quyền lợi trên Vietjack, trong một tài khoản.

  • Phòng luyện thi cấp tốc: ĐGNL - ĐGTD, Tốt nghiệp THPT, Ôn vào 10, Ôn vào 6, Ôn Giữa kì/Cuối kì
  • Hơn 200K đề thi thử, đề minh hoạ, chính thức các năm
  • Với 3tr+ câu hỏi theo các mức độ Nhận biết, Thông hiểu, Vận dụng
  • Tải xuống đề thi [DOCX] với đầy đủ đáp án
  • Xem hàng ngàn bài giảng đính kèm củng cố thêm kiến thức
  • Bao gồm tất cả các bậc từ Tiểu học đến Đại học
  • Chặn hiển thị quảng cáo tăng khả năng tập trung ôn luyện
  • Đăng ký ngay

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

1. illiterate

illiterate (adj): mù chữ

Lời giải

Đáp án:

x

Đáp án: x

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP