khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

28/06/2026 304 Lưu

Điền từ thích hợp để hoàn thành đoạn văn.

Traveling to new destinations is an exhilarating experience (1) ______ broadens one's horizons. The world is full of fascinating places, some of (2) ______ are renowned for their rich history and cultural heritage. For instance, Rome, (3) ______ is known as the Eternal City, boasts iconic landmarks such as the Colosseum and St. Peter's Basilica. Exploring these architectural marvels, which have withstood the test of time, gives a sense of awe and wonder. Additionally, meeting people from different backgrounds and cultures is an enriching aspect of travel. The fellow travelers (4) ______ we encounter along the way often become lifelong friends, sharing memorable adventures and stories. The local guides, (5) ______ possess extensive knowledge of the area, provide valuable insights into the customs and traditions of the region. Moreover, immersing oneself in the local cuisine is a delight (6) ______ reveals the flavors and culinary traditions of the destination. Trying dishes prepared by skilled chefs, (7) ______ passion for food is evident, offers a true gastronomic experience. Overall, traveling opens up a world of possibilities and creates lifelong memories (8) ______ shape our perspective on life.

Traveling to new destinations is an exhilarating experience (1) ______ broadens one's horizons.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

which

which/ that

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

The world is full of fascinating places, some of (2) ______are renowned for their rich history and cultural heritage.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. which

which

Câu 3:

For instance, Rome, (3) ______is known as the Eternal City, boasts iconic landmarks such as the Colosseum and St. Peter's Basilica. Exploring these architectural marvels, which have withstood the test of time, gives a sense of awe and wonder.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. which

which

Câu 4:

Additionally, meeting people from different backgrounds and cultures is an enriching aspect of travel. The fellow travelers (4) ______ we encounter along the way often become lifelong friends, sharing memorable adventures and stories.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

whom

whom/ that

Câu 5:

The local guides, (5) ____possess extensive knowledge of the area, provide valuable insights into the customs and traditions of the region.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. who

who

Câu 6:

Moreover, immersing oneself in the local cuisine is a delight (6) ______ reveals the flavors and culinary traditions of the destination.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

which

which/ that

Câu 7:

Trying dishes prepared by skilled chefs, (7) ______passion for food is evident, offers a true gastronomic experience.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. whose

whose

Câu 8:

Overall, traveling opens up a world of possibilities and creates lifelong memories (8) ______ shape our perspective on life.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

which

which/ that

Đang tải chế độ Học...

Hot: 1000+ đề thi giữa kì 1 lớp 1-12 đầy đủ các môn (Update 2026) (chỉ từ 60k). Tải ngay

ĐẶC QUYỀN VIP

Đăng ký VIP để học và luyện thi không giới hạn

Trọn bộ quyền lợi trên Vietjack, trong một tài khoản.

  • Phòng luyện thi cấp tốc: ĐGNL - ĐGTD, Tốt nghiệp THPT, Ôn vào 10, Ôn vào 6, Ôn Giữa kì/Cuối kì
  • Hơn 200K đề thi thử, đề minh hoạ, chính thức các năm
  • Với 3tr+ câu hỏi theo các mức độ Nhận biết, Thông hiểu, Vận dụng
  • Tải xuống đề thi [DOCX] với đầy đủ đáp án
  • Xem hàng ngàn bài giảng đính kèm củng cố thêm kiến thức
  • Bao gồm tất cả các bậc từ Tiểu học đến Đại học
  • Chặn hiển thị quảng cáo tăng khả năng tập trung ôn luyện
  • Đăng ký ngay

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

1. illiterate

illiterate (adj): mù chữ

Lời giải

Đáp án:

x

Đáp án: x

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Câu 4

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP