khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

28/06/2026 104 Lưu

Tích x nếu phần in đậm đúng hoặc sửa lại nếu sai.

Bob did tell me that he probably wouldn’t be coming in today. ________

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

x

Đáp án: x

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

Did you say these bills had to be paid before tomorrow? ________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

x

Đáp án: x

Câu 3:

Steve said he could play guitar when he was two years old. Do you believe that? ________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

x

Đáp án: x

Câu 4:

Pauline told my mum that she’d had better get a lawyer. I think she’s right. ________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

she’d better

she’d better

Câu 5:

When we went to the party, Claudia told me that I must be on my best behaviour all evening. It was very rude of her, I thought. ________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

had to

had to/ was to/ should

Câu 6:

Darren said that Mr Taylor was to have forgotten about the meeting, but I’m not so sure. I think he just didn’t want to come. ________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

must

must

Câu 7:

When I was a teenager, my dad always told me that I’m not to stay out later than ten o’clock. ________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

I mustn’t

I mustn’t/ shouldn’t

Câu 8:

I was pleased when Jilly told us that she can help us paint the flat. If only I’d known then what that meant! ________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

could

could

Câu 9:

The letter they sent six months ago said that they shall be in touch again soon. Well, I haven’t heard anything since! ________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

would

would/should

Câu 10:

When I was at school, my English teacher always told us that we don’t have to pay attention but we do have to be quiet. ________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

didn’t have to – did have to

didn’t have to – did have to

Câu 11:

Seven years ago, the Prime Minister stated that his government will be corruption-free. It doesn’t look that way now, does it? ________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

would

would

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

Those paintings, which were displayed in Thaddaeus Ropac’s gallery, caught everyone's attention.

Those paintings, which were displayed in Thaddaeus Ropac’s gallery, caught everyone's attention.

Lời giải

Đáp án:

1. illiterate

illiterate (adj): mù chữ

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Câu 6

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP