khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

28/06/2026 86 Lưu

Chọn và điền từ thích hợp vào chỗ trống.

breathalyzers      crossroads      dual carriageway      gas station      vehicle

mechanic       one-way street      passenger      road signs        traffic light

A taxi was picking up a __________outside the hotel.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. passenger

passenger

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

The police pulled him over for failing to stop at a red __________.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. traffic light

traffic light

Câu 3:

“Don’t worry, your car will be ready tomorrow,” the _________assured him.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. mechanic

mechanic

Câu 4:

Hire a four-wheel-drive ________—there are lots of spots to discover off the beaten track.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. vehicle

vehicle

Câu 5:

We couldn’t read the faded __________, so navigating the unfamiliar streets was a total nightmare.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. road signs

road signs

Câu 6:

Traffic police officers employ __________and blood tests to penalize drivers with alcohol in their system.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. breathalyzers

breathalyzers

Câu 7:

At the next __________, turn right onto Bourbon Street, and you’ll find the coffee shop on your left after two blocks.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. crossroads

crossroads

Câu 8:

I drove the wrong way down a __________, and it took me a few seconds to realize why everyone was honking at me!

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. one-way street

one-way street

Câu 9:

To obtain more fuel, it must travel to the __________and fill its tank.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. gas station

gas station

Câu 10:

Hundreds of motorists have been banned from driving after taking part in 100mph street races that turned a __________into a racetrack.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. dual carriageway

dual carriageway

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

Those paintings, which were displayed in Thaddaeus Ropac’s gallery, caught everyone's attention.

Those paintings, which were displayed in Thaddaeus Ropac’s gallery, caught everyone's attention.

Lời giải

Đáp án:

1. illiterate

illiterate (adj): mù chữ

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP