khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

02/08/2026 82 Lưu

Chọn trong các từ cho sẵn và chia dạng đúng của động từ.


appear      check     complete     disappear     get     go     kidnap

look     make     mean     open     press     race     rain     remind

see     start     take     travel     wait    wear    work

It all (1) ________as I made my way home from work.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. started
started

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

We (2) __________on a top secret computer program,

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. were working
were working

Câu 3:

and everyone (3) __________pretty nervous about finishing on time,

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. was getting
was getting

Câu 4:

It (4) __________and it seemed like

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. was raining
was raining

Câu 5:

everyone (5) __________home at the same time, anxious to avoid getting wet.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. was traveling
was traveling

Câu 6:

I (6) _____down into the underground station

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. went
went

Câu 7:

and (7) __________for the train

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. was waiting
was waiting

Câu 8:

when I (8) ____her at the end of the platform.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. saw
saw

Câu 9:

She (9) __________a red leather jacket

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. was wearing
was wearing

Câu 10:

that (10) _________me of something I’d seen in a film, although I couldn’t remember when.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. reminded
reminded

Câu 11:

As I watched, she (11) _______her handbag

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. opened
opened

Câu 12:

and (12) _____out what looked like a hand-held computer.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. took
took

Câu 13:

She (13) ________something on the screen,

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. checked
checked

Câu 14:

then (14) _______in my direction.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. looked
looked

Câu 15:

Suddenly, my mobile phone (15) _____a sound

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. made
made

Câu 16:

that (16) ______I had a text message.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. meant
meant

Câu 17:

Frowning, I (17) ________a key

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. pressed
pressed

Câu 18:

and the message (18) _________.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. appeared
appeared

Câu 19:

‘We (19) __________ your daughter.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. have kidnapped
have kidnapped

Câu 20:

We know you (20) __________the program.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. have completed
 have completed

Câu 21:

I looked up just as she (21) _________ around the corner.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

disappeared
disappeared/ was disappearing

Câu 22:

I (22) ______after her....

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. raced
raced

Câu 23:

The Industrial Revolution __________ (attract) many people from the country to the city.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. attracted
attracted

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

astonished
astonished

Lời giải

Đáp án:

I will have sent my report by 10 o’clock tonight.

I will have sent my report by 10 o’clock tonight.

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP