khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

03/08/2026 289 Lưu

Điền dạng đúng của động từ.

Hacker!

No sooner (1) __________ (I / start) working at Taylforth Nielsen, the computer company, than I realised it was the perfect opportunity for my hobby: hacking! Don’t get me wrong. At no point (2) __________ (I / have) ever stolen anything. I do it for the challenge. Not only (3) __________ (I / like) proving I can do it, but sometimes (4) __________ (it / help) a company to build a better security system. Rarely (5) __________ (they / see) it like that, of course. I decided I would see if I could break into the Grand Bank system. Little (6) __________ (I / realise) what was waiting for me.

The second day of working there, hardly (7) __________ (everyone else / leave) when I started to try simple passwords. Seldom (8) __________ (this / is) enough, though. You usually have to work much harder than that. Not until midnight (9) __________ (I / get) access to the Grand Bank system. Hardly (10) __________ (I / have) time to look around the system when the door to my office flew open and three men rushed in. Only when (11) __________ (they / show) me their ID (12) __________ (I / realise) that it was the police. They had been expecting something like this and had traced my computer! Not only (13) __________ (I / be fired), but (14) __________ (they / keep) all my computer records, too. Maybe it’s time to find another hobby.

No sooner (1) __________(I / start) working at Taylforth Nielsen, the computer company,

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. had I started
had I started

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

At no point (2) _______(I / have) ever stolen anything.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. have I
have I

Câu 3:

Not only (3) __________(I / like) proving I can do it,

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. do I like
do I like

Câu 4:

but sometimes (4) _________(it / help) a company to build a better security system.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. it helps
it helps

Câu 5:

Rarely (5) __________(they / see) it like that, of course.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. do they see
do they see

Câu 6:

I decided I would see if I could break into the Grand Bank system. Little (6) __________(I / realise) what was waiting for me.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. did I realise
did I realise

Câu 7:

The second day of working there, hardly (7) __________(everyone else / leave) when I started to try simple passwords.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. had everyone else left
had everyone else left

Câu 8:

Seldom (8) ________ (this / is) enough, though.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. is this
is this

Câu 9:

Not until midnight (9) __________(I / get) access to the Grand Bank system.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. did I get
did I get

Câu 10:

Hardly (10) __________(I / have) time to look around the system when the door to my office flew open and three men rushed in.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. had I had
had I had

Câu 11:

Only when (11) __________(they / show) me their ID

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. they showed
they showed

Câu 12:

(12) __________(I / realise) that it was the police. They had been expecting something like this and had traced my computer!

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. did I realise
did I realise

Câu 13:

Not only (13) __________(I / be fired),

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. was I fired
was I fired

Câu 14:

but (14) __________(they / keep) all my computer records, too. Maybe it’s time to find another hobby.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. they kept
they kept

Đang tải chế độ Học...

Hot: 1000+ đề thi giữa kì 1 lớp 1-12 đầy đủ các môn (Update 2026) (chỉ từ 60k). Tải ngay

ĐẶC QUYỀN VIP

Đăng ký VIP để học và luyện thi không giới hạn

Trọn bộ quyền lợi trên Vietjack, trong một tài khoản.

  • Phòng luyện thi cấp tốc: ĐGNL - ĐGTD, Tốt nghiệp THPT, Ôn vào 10, Ôn vào 6, Ôn Giữa kì/Cuối kì
  • Hơn 200K đề thi thử, đề minh hoạ, chính thức các năm
  • Với 3tr+ câu hỏi theo các mức độ Nhận biết, Thông hiểu, Vận dụng
  • Tải xuống đề thi [DOCX] với đầy đủ đáp án
  • Xem hàng ngàn bài giảng đính kèm củng cố thêm kiến thức
  • Bao gồm tất cả các bậc từ Tiểu học đến Đại học
  • Chặn hiển thị quảng cáo tăng khả năng tập trung ôn luyện
  • Đăng ký ngay

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

1. revolutionary
revolutionary

Lời giải

Đáp án:

1. started
started

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP