khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

02/08/2026 462 Lưu

Qualcomp Powertop

Qualcomp have just brought out their (1) ____________ (REVOLUTION) new handheld computer, the Powertop. It’s (2) ____________ (POSSIBLE) not to love it, with its smooth, shiny (3) ____________ (APPEAR) and its bright screen. It might not be the best (4) ____________ (INTRODUCE) to handheld computing because it is quite advanced, but you’ll find an (5) ____________ (EXPLAIN) of all the features in the detailed manual. The Powertop has been (6) ____________ (SCIENCE) designed to fit a lot of computing power in your palm. The (7) ____________ (INVENT) of a unique wireless Internet connection means there’s a world of (8) ____________ (DISCOVER) just waiting for you. We give the Powertop nine out of ten.

9. Did you know that George Washington had ____________ teeth? (WOOD)

10. The old astronomer patiently made his ____________ and wrote down what he saw. (OBSERVE)

Qualcomp have just brought out their (1) __________(REVOLUTION) new handheld computer, the Powertop.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. revolutionary
revolutionary

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

 It’s (2) __________(POSSIBLE) not to love it, with its smooth,

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. impossible
impossible

Câu 3:

shiny (3) __________(APPEAR) and its bright screen.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. appearance
appearance

Câu 4:

It might not be the best (4) __________(INTRODUCE) to handheld computing because it is quite advanced,

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. introduction
introduction

Câu 5:

but you’ll find an (5) __________(EXPLAIN) of all the features in the detailed manual.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. explanation
explanation

Câu 6:

The Powertop has been (6) __________(SCIENCE) designed to fit a lot of computing power in your palm.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. scientifically
scientifically

Câu 7:

The (7) __________(INVENT) of a unique wireless Internet connection

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. invention
invention

Câu 8:

means there’s a world of (8) __________(DISCOVER) just waiting for you.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. discoveries
discoveries

Đang tải chế độ Học...

Hot: 1000+ đề thi giữa kì 1 lớp 1-12 đầy đủ các môn (Update 2026) (chỉ từ 60k). Tải ngay

ĐẶC QUYỀN VIP

Đăng ký VIP để học và luyện thi không giới hạn

Trọn bộ quyền lợi trên Vietjack, trong một tài khoản.

  • Phòng luyện thi cấp tốc: ĐGNL - ĐGTD, Tốt nghiệp THPT, Ôn vào 10, Ôn vào 6, Ôn Giữa kì/Cuối kì
  • Hơn 200K đề thi thử, đề minh hoạ, chính thức các năm
  • Với 3tr+ câu hỏi theo các mức độ Nhận biết, Thông hiểu, Vận dụng
  • Tải xuống đề thi [DOCX] với đầy đủ đáp án
  • Xem hàng ngàn bài giảng đính kèm củng cố thêm kiến thức
  • Bao gồm tất cả các bậc từ Tiểu học đến Đại học
  • Chặn hiển thị quảng cáo tăng khả năng tập trung ôn luyện
  • Đăng ký ngay

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

1. started
started

Lời giải

Đáp án:

I will have sent my report by 10 o’clock tonight.

I will have sent my report by 10 o’clock tonight.

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP