khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

05/08/2026 5 Lưu

Thêm dấu phẩy vào chỗ cần thiết (mệnh đề quan hệ không xác định).

We were staying at the hotel that you recommended to us.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

x

Đáp án: x

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

The film which was directed by Mel Gibson is actually in Hebrew.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

The film, which was directed by Mel Gibson, is actually in Hebrew.

The film, which was directed by Mel Gibson, is actually in Hebrew.

Câu 3:

The person who I look up to more than anyone else is my Uncle Geoffrey.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

x

Đáp án: x

Câu 4:

I bumped into Katherine the other day which was a strange coincidence.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

I bumped into Katherine the other day, which was a strange coincidence.

I bumped into Katherine the other day, which was a strange coincidence.

Câu 5:

Is that the book which you were telling me about the other day?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

x

Đáp án: x

Câu 6:

The best man at my wedding who used to live in Germany has just moved to China.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

The best man at my wedding, who used to live in Germany, has just moved to China.

The best man at my wedding, who used to live in Germany, has just moved to China.

Câu 7:

Have you got a suggestion which doesn’t involve spending a lot of money?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

x

Đáp án: x

Câu 8:

Warwick University where I spent three wonderful years is one of the top ten universities in the country.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

Warwick University, where I spent three wonderful years, is one of the top ten universities in the country.

Warwick University, where I spent three wonderful years, is one of the top ten universities in the country.

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

1. lying
lying

Lời giải

Đáp án:

these: đại từ chỉ định
 these: đại từ chỉ định

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP