khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

05/08/2026 12 Lưu

Chọn và điền dạng đúng của các động từ cho sẵn.

be    disagree    do    include    know    look    see    seem    understand

Ancient aviators?

Everyone (1) __________ that humans have been flying for only a few hundred years. But (2) _________ it possible that ancient civilizations also had the ability and technology to fly?

In the Nazcan Desert in southern Peru, there are hundreds of lines which an ancient culture drew in the dust. On the ground, they just (3) __________ like straight lines. But when you (4) __________ them from the air, you (5) __________ exactly what they are. They are incredible and enormous pictures. The pictures (6) __________ animals, birds and symbols.

One bizarre theory, which most mainstream scientists (7) __________ with, is that the people who made the lines thousands and thousands of years ago flew above the lines in balloons. It (8) __________ incredible, but a few people (9) __________ believe it’s possible.

Everyone (1) ______that humans have been flying for only a few hundred years.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. knows
knows

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

But (2) ___it possible that ancient civilizations also had the ability and technology to fly?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. is
is

Câu 3:

On the ground, they just (3) _____like straight lines.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. look
look

Câu 4:

But when you (4) ____them from the air,

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. see
see

Câu 5:

you (5) __________exactly what they are. They are incredible and enormous pictures.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. understand
understand

Câu 6:

The pictures (6) ________animals, birds and symbols.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. include
include

Câu 7:

One bizarre theory, which most mainstream scientists (7) _________with, is that the people who made the lines thousands and thousands of years ago flew above the lines in balloons.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. disagree
disagree

Câu 8:

It (8) ______incredible

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. seems
seems

Câu 9:

but a few people (9) ___believe it’s possible.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. do
do

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

1. lying
lying

Lời giải

Đáp án:

1. whose
whose

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP