khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

05/08/2026 58 Lưu

Điền dạng đúng của động từ trong ngoặc.

I’ll never forgive June for ______(lie) to me like that.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. lying
lying

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

Daniel’s not very good at _______(make) friends.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. making
making

Câu 3:

I can’t resist _______(buy) things when they’re in the sales.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. buying
buying

Câu 4:

We’ve got to encourage students _________(study), not blame them for not studying.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. to study
 to study

Câu 5:

I don’t know how you managed __________(persuade) the bank manager to lend you so much money!

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. to persuade
to persuade

Câu 6:

Does Jessica dislike ________(walk) so much that she’s not going to come with us?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. walking
walking

Câu 7:

Do you deny _________(steal) the money? Yes or no?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. stealing
stealing

Câu 8:

The kids were pretending ______(be) asleep but they didn’t fool me for a second.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. to be
to be

Câu 9:

I refuse __________(accept) that there’s no alternative.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. to accept
 to accept

Câu 10:

No one understands how Jill can afford ______(go) on so many holidays each year.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. to go
to go

Câu 11:

He only just escaped __________(send) to prison. Next time, the judge won’t be so forgiving.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. being sent
being sent

Câu 12:

He expected __________(give) a brand new computer for Christmas, but all he got was a second-hand watch!

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. to be given
to be given

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

Alice looks at herself in the mirror to put on her makeup every morning.

 Alice looks at herself in the mirror to put on her makeup every morning.

Lời giải

Đáp án:

these: đại từ chỉ định
 these: đại từ chỉ định

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP