khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

07/09/2026 311 Lưu

Choose the correct answer for each sentence.

A. rise

B. is always complaining

C. is rising

D. is taking

E. takes

F. are

G. complains

H. are meeting

I. is always taking

J. starts

K. is having

L. finds

M. have

N. are finding

O. has

P. are having

More and more people ________ it hard to achieve a satisfactory balance between work and free time.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

are finding
N. are finding

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

He ________ a hard time at the moment.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

is having
K. is having

Câu 3:

We ________ a party on Saturday. Do you want to come?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

are having
P. are having

Câu 4:

Study ________ that people who choose change are happier. A new study suggests that people who make the decision to change are more content than people who don't.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

finds
L. finds

Câu 5:

She ________ my laptop. It's never there when I need it.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

is always taking
I. is always taking

Câu 6:

We ________ two office buildings in the city centre.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

have
M. have

Câu 7:

So I'm standing in a long queue to get into the stadium and it suddenly ________ raining.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

starts
J. starts

Câu 8:

The film stars Paul O'Connor as the pilot who ________ to make a crash landing in the middle of the desert.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

has
O. has

Câu 9:

The train journey from London to Edinburgh ________ about five hours.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

takes
E. takes

Câu 10:

We ________ very happy with our decision to move out of the city.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

are
F. are

Câu 11:

This report ________ ages to write. I don't know when I'll get it finished.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

is taking
D. is taking

Câu 12:

In many countries, the cost of food and bills ________.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

is rising
C.  is rising

Câu 13:

House prices ________ for second year in a row.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

rise
A. rise

Câu 14:

 In the film, the main character ________ to his boss about the job. His boss responds with an offer that seems too good to be true.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

complains
G. complains

Câu 15:

We ________ at the train station at 9 a.m. tomorrow.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

are meeting
H. are meeting

Câu 16:

He ________. If he doesn't like the job, he should find a better one.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

is always complaining
B. is always complaining

Đang tải chế độ Học...

Hot: 1000+ đề thi giữa kì 1 lớp 1-12 đầy đủ các môn (Update 2026) (chỉ từ 60k). Tải ngay

ĐẶC QUYỀN VIP

Đăng ký VIP để học và luyện thi không giới hạn

Trọn bộ quyền lợi trên Vietjack, trong một tài khoản.

  • Phòng luyện thi cấp tốc: ĐGNL - ĐGTD, Tốt nghiệp THPT, Ôn vào 10, Ôn vào 6, Ôn Giữa kì/Cuối kì
  • Hơn 200K đề thi thử, đề minh hoạ, chính thức các năm
  • Với 3tr+ câu hỏi theo các mức độ Nhận biết, Thông hiểu, Vận dụng
  • Tải xuống đề thi [DOCX] với đầy đủ đáp án
  • Xem hàng ngàn bài giảng đính kèm củng cố thêm kiến thức
  • Bao gồm tất cả các bậc từ Tiểu học đến Đại học
  • Chặn hiển thị quảng cáo tăng khả năng tập trung ôn luyện
  • Đăng ký ngay

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

The children were building a sandcastle on the beach.

Lời giải

The teacher was explaining the lesson while the students took notes.

Câu 3

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP