khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

09/09/2026 409 Lưu

Choose the words that best fit the blank spaces.

Last year, we went to Antalya to visit (1) ________ grandparents. (2) ________ were very glad to see (3) ________. (4) ________ was a very good holiday for (5) ________. We went swimming with (6) ________ brother. (7) ________ swims well. (8) ________ had picnics all together. The picnics were very funny. My grandmother made sandwiches for (9) ________. (10) ________ makes really delicious sandwiches. I love all (11) ________ meals.

(12) ________ father and mother went to discos at night. (13) ________ like dancing and at the weekend (14) ________ go to a dance club. While (15) ________ parents were out, (16) ________ grandfather told us funny stories. (17) ________ laughed all night. (18) ________ grandmother made pop-corn for (19) ________.

In the mornings (20) ________ had breakfast in the garden. (21) ________ was full of flowers. There were ducks and hens in the garden. (22) ________ played with the ducks and the hen. (23) ________ were very lovely. (24) _________ was a very beautiful holiday. (25) ________ am waiting for the next visit to (26) ________ parents impatiently.

Last year, we went to Antalya to visit (1) ________ grandparents.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

our
our

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

(2) ________ were very glad to see (3) _______

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

They
They

Câu 3:

(2) ________ were very glad to see (3) _______

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

us
 us

Câu 4:

(4) ________ was a very good holiday for (5) ________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

It
 It

Câu 5:

(4) ________ was a very good holiday for (5) ________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

us
us

Câu 6:

We went swimming with (6) ________ brother.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

our
our

Câu 7:

(7) ________ swims well.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

He
He

Câu 8:

(8) ________ had picnics all together. 

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

We
We

Câu 9:

My grandmother made sandwiches for (9) _______

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

us
us

Câu 10:

(10) ________ makes really delicious sandwiches

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

She
She

Câu 11:

 I love all (11) ________ meals

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

her
her

Câu 12:

(12) ________ father and mother went to discos at night

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

Our
Our

Câu 13:

(13) ________ like dancing

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

They
They

Câu 14:

and at the weekend (14) ________ go to a dance club

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

they
they

Câu 15:

While (15) ________ parents were out

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

our
our

Câu 16:

(16) ________ grandfather told us funny stories.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

our
our

Câu 17:

(17) ________ laughed all night.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

We
We

Câu 18:

(18) ________ grandmother made pop-corn for (19) ________.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

Our
Our

Câu 19:

grandmother made pop-corn for (19) ________.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

us
us

Câu 20:

In the mornings (20) ________ had breakfast in the garden.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

we
we

Câu 21:

(21) ________ was full of flowers.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

It
It

Câu 22:

(22) ________ played with the ducks

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

We
We

Câu 23:

and the hen. (23) ________ were very lovely.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

They
They

Câu 24:

(24) _________ was a very beautiful holiday.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

It
It

Câu 25:

(25) ________ am waiting for the next visit 

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

I
I

Câu 26:

 waiting for the next visit to (26) ________ parents impatiently.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

our
 our

Đang tải chế độ Học...

Hot: 1000+ đề thi giữa kì 1 lớp 1-12 đầy đủ các môn (Update 2026) (chỉ từ 60k). Tải ngay

ĐẶC QUYỀN VIP

Đăng ký VIP để học và luyện thi không giới hạn

Trọn bộ quyền lợi trên Vietjack, trong một tài khoản.

  • Phòng luyện thi cấp tốc: ĐGNL - ĐGTD, Tốt nghiệp THPT, Ôn vào 10, Ôn vào 6, Ôn Giữa kì/Cuối kì
  • Hơn 200K đề thi thử, đề minh hoạ, chính thức các năm
  • Với 3tr+ câu hỏi theo các mức độ Nhận biết, Thông hiểu, Vận dụng
  • Tải xuống đề thi [DOCX] với đầy đủ đáp án
  • Xem bài giảng đính kèm củng cố thêm kiến thức
  • Bao gồm tất cả các bậc từ Tiểu học đến Đại học
  • Chặn hiển thị quảng cáo tăng khả năng tập trung ôn luyện
  • Đăng ký ngay

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

are likely to occur
are likely to occur

Lời giải

Đáp án:

am going to move
am going to move

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP