khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

25/06/2026 503 Lưu

Điền at last, finally, in the end, hoặc lastly thích hợp vào chỗ trống.

Elliot has agreed, ________, to give his version of events.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

at last

at last/ finally

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

Despite all her worries, she did well in her exams __________.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. in the end

in the end

Câu 3:

________, stir in the fruit and walnuts, and the mixture will be ready to bake.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

Finally

Finally/ Lastly

Câu 4:

Christina hopes to get a job on the local newspaper and ________work for The Times.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. finally

finally

Câu 5:

A Home Office spokesman said nothing had been ________decided upon regarding the issue.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. finally

finally

Câu 6:

In accepting this award, I would like to thank the producer, the director, the scriptwriter, and, ________, the film crew.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

finally

finally/ lastly

Câu 7:

Thanh has participated in the IELTS exam over five times and she ________achieved the target of band 8.5.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. finally

finally

Câu 8:

In the countryside she found herself freed ________from the anxiety that had plagued her in the city.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. at last

at last

Câu 9:

They were both bidding for the painting, but __________, Barnes was prepared to go higher than his rival.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. in the end

in the end

Câu 10:

__________, the family decided to spend Christmas at home, choosing familiarity and comfort over travel and stress.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. In the end

In the end

Câu 11:

I don’t want to argue _____you—just do it!

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. with

with

Câu 12:

Adjust your language ___the age of your audience.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. to

to

Câu 13:

Rory’s returned to beg her pardon ____his sudden outburst.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. for

for

Câu 14:

Their family has always been well thought ___around here.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. of

of

Câu 15:

Even in prison, he continued to engage ___criminal activities.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. in

in

Câu 16:

French differs _____English in the order of adjectives and nouns.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. from

from

Câu 17:

He tries to be a good father, but ultimately fails ___his responsibility.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. in

in

Câu 18:

Kelly smiled ___the thought of finally being able to see Freddie again.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. at

at

Câu 19:

Douglas struggled to concentrate ___his job because he was worried about his son.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. on

on

Câu 20:

The exhibition consists ___a series of photographs that he took between 1915 and 1939.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. of

of

Đang tải chế độ Học...

Hot: 1000+ đề thi giữa kì 1 lớp 1-12 đầy đủ các môn (Update 2026) (chỉ từ 60k). Tải ngay

ĐẶC QUYỀN VIP

Đăng ký VIP để học và luyện thi không giới hạn

Trọn bộ quyền lợi trên Vietjack, trong một tài khoản.

  • Phòng luyện thi cấp tốc: ĐGNL - ĐGTD, Tốt nghiệp THPT, Ôn vào 10, Ôn vào 6, Ôn Giữa kì/Cuối kì
  • Hơn 200K đề thi thử, đề minh hoạ, chính thức các năm
  • Với 3tr+ câu hỏi theo các mức độ Nhận biết, Thông hiểu, Vận dụng
  • Tải xuống đề thi [DOCX] với đầy đủ đáp án
  • Xem hàng ngàn bài giảng đính kèm củng cố thêm kiến thức
  • Bao gồm tất cả các bậc từ Tiểu học đến Đại học
  • Chặn hiển thị quảng cáo tăng khả năng tập trung ôn luyện
  • Đăng ký ngay

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

1. which
which

Lời giải

Đáp án:

can construction continue

can construction continue

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP