khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

28/06/2026 91 Lưu

Điền mạo từ thích hợp để hoàn thành đoạn văn.

Hosting (1) _____ Olympic Games during (2) _____ internet age offers the world more than just sporting heroes; it can also create unexpected cultural stars. This year Kim Yeji – (3) _____ South Korean markswoman – has become (4) _____ star of the Games not just for her sporting prowess but also her devastatingly cool demeanour.

Kim, 31, won (5) _____ silver at (6) _____ women’s 10 metre air pistol event in Paris on (7) _____ 28 July, just behind her roommate and compatriot, Oh Ye Jin, who took (8) ____ gold.

In (9) _____ resurfaced video clip taken at (10) _____ International Shooting Sport Federation World Cup, Kim was shown breaking (11) _____ world-record in (12) _____ 25 metre air pistol event.

With her clipped bob tucked beneath (13) _____ black backwards-facing cap, and wearing (14) _____ pair of Terminator-style glasses, Kim fires off her rounds. As (15) _____ results of her record-breaking efforts appear on (16) _____ screen, she acknowledges them with (17) _____ total casualness – (18) _____ reaction that has earned her (19) _____ title of “(20) _____ coolest person ever”.

Hosting (1) ___Olympic Games

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. an

an

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

during (2) ____internet age offers the world more than just sporting heroes; it can also create unexpected cultural stars.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. the

the

Câu 3:

This year Kim Yeji – (3) __South Korean markswoman

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. a

a

Câu 4:

has become (4) ____star of the Games not just for her sporting prowess but also her devastatingly cool demeanour.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. the

the

Câu 5:

Kim, 31, won (5) __silver

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. x

Đáp án: x

Câu 6:

at (6) ____women’s 10 metre

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. the

the

Câu 7:

air pistol event in Paris on (7) __28 July, just behind her roommate and compatriot,

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. x
x

Câu 8:

In (9) __resurfaced video clip

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. a

a

Câu 9:

taken at (10) ____International Shooting Sport Federation World Cup,

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. the

the

Câu 10:

Kim was shown breaking (11) __ world-record

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. a

a

Câu 11:

in (12) ____25 metre air pistol event.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. the

the

Câu 12:

With her clipped bob tucked beneath (13) __black backwards-facing cap

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. a

a

Câu 13:

and wearing (14) __pair of Terminator-style glasses, Kim fires off her rounds.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. a

a

Câu 14:

As (15) ____results of her record-breaking

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. the

the

Câu 15:

efforts appear on (16) __ screen,

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. x
x

Câu 16:

she acknowledges them with (17) __

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. x
x

Câu 17:

total casualness – (18) __reaction that

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. a

a

Câu 18:

has earned her (19) ____title

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. the

the

Câu 19:

of “(20) ____coolest person ever”.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. the

the

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

Those paintings, which were displayed in Thaddaeus Ropac’s gallery, caught everyone's attention.

Those paintings, which were displayed in Thaddaeus Ropac’s gallery, caught everyone's attention.

Lời giải

Đáp án:

1. illiterate

illiterate (adj): mù chữ

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP