khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

03/08/2026 37 Lưu

Điền dạng đúng của động từ.

Hacker!

No sooner (1) __________ (I / start) working at Taylforth Nielsen, the computer company, than I realised it was the perfect opportunity for my hobby: hacking! Don’t get me wrong. At no point (2) __________ (I / have) ever stolen anything. I do it for the challenge. Not only (3) __________ (I / like) proving I can do it, but sometimes (4) __________ (it / help) a company to build a better security system. Rarely (5) __________ (they / see) it like that, of course. I decided I would see if I could break into the Grand Bank system. Little (6) __________ (I / realise) what was waiting for me.

The second day of working there, hardly (7) __________ (everyone else / leave) when I started to try simple passwords. Seldom (8) __________ (this / is) enough, though. You usually have to work much harder than that. Not until midnight (9) __________ (I / get) access to the Grand Bank system. Hardly (10) __________ (I / have) time to look around the system when the door to my office flew open and three men rushed in. Only when (11) __________ (they / show) me their ID (12) __________ (I / realise) that it was the police. They had been expecting something like this and had traced my computer! Not only (13) __________ (I / be fired), but (14) __________ (they / keep) all my computer records, too. Maybe it’s time to find another hobby.

No sooner (1) __________(I / start) working at Taylforth Nielsen, the computer company,

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. had I started
had I started

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

At no point (2) _______(I / have) ever stolen anything.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. have I
have I

Câu 3:

Not only (3) __________(I / like) proving I can do it,

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. do I like
do I like

Câu 4:

but sometimes (4) _________(it / help) a company to build a better security system.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. it helps
it helps

Câu 5:

Rarely (5) __________(they / see) it like that, of course.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. do they see
do they see

Câu 6:

I decided I would see if I could break into the Grand Bank system. Little (6) __________(I / realise) what was waiting for me.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. did I realise
did I realise

Câu 7:

The second day of working there, hardly (7) __________(everyone else / leave) when I started to try simple passwords.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. had everyone else left
had everyone else left

Câu 8:

Seldom (8) ________ (this / is) enough, though.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. is this
is this

Câu 9:

Not until midnight (9) __________(I / get) access to the Grand Bank system.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. did I get
did I get

Câu 10:

Hardly (10) __________(I / have) time to look around the system when the door to my office flew open and three men rushed in.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. had I had
had I had

Câu 11:

Only when (11) __________(they / show) me their ID

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. they showed
they showed

Câu 12:

(12) __________(I / realise) that it was the police. They had been expecting something like this and had traced my computer!

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. did I realise
did I realise

Câu 13:

Not only (13) __________(I / be fired),

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. was I fired
was I fired

Câu 14:

but (14) __________(they / keep) all my computer records, too. Maybe it’s time to find another hobby.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. they kept
they kept

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

1. started
started

Lời giải

Đáp án:

astonished
astonished

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP