khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

04/08/2026 29 Lưu

Điền vào chỗ trống if hoặc whether.

So what ___he was late. Who cares?

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. if
if

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

This business did not decide ________they should change their targeted customers or extend to a larger range.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. whether
whether

Câu 3:

The professor required his students to give opinions on ________the new regulation should be allowed.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. whether
whether

Câu 4:

I’ll get there, even ___I have to walk.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. if
if

Câu 5:

Linda considers ________to keep studying her major or kick off another course in Coursera.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. whether
whether

Câu 6:

We are discussing ________our team should invest in a start-up business.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. whether
whether

Câu 7:

___you remember, Mary was always fond of animals.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. If
If

Câu 8:

Let us know ________Mr.Walton can to join the conference tomorrow.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. whether
whether

Câu 9:

The chairman looked into ________the price should be decreased.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. whether
whether

Câu 10:

We’ll only do it once—___at all.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. if
if

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

1. started
started

Lời giải

Đáp án:

astonished
astonished

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP