khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

28/06/2026 72 Lưu

Chọn và điền từ thích hợp vào chỗ trống.

alternative energy         climate       creatures      dust      preservation

ecology        natural environment       resources       sewage       urbanization

The workers wear masks to avoid inhaling the _____.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. dust

dust

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

_______should be treated in a proper disposal system.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. Sewage

Sewage

Câu 3:

Oil pollution could damage the fragile ________of the coral reefs.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. ecology

ecology

Câu 4:

The Mediterranean ________is good for growing citrus fruits and grapes.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. climate

climate

Câu 5:

We should respect animals and the __________, which is their home.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. natural environment

natural environment

Câu 6:

Such rapid __________creates pressures to provide adequate water supply.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. urbanization

urbanization

Câu 7:

Woodland __________such as foxes and owls are increasingly common in towns.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. creatures

creatures

Câu 8:

Green architecture tries to conserve important __________like water, land, and energy.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. resources

resources

Câu 9:

More emphasis should be placed on developing __________ sources such as wind, solar energy, and tides.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. alternative energy

alternative energy

Câu 10:

Well aware of the need for environmental __________, a small number of villagers started a reforestation programme.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. preservation

preservation

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

Those paintings, which were displayed in Thaddaeus Ropac’s gallery, caught everyone's attention.

Those paintings, which were displayed in Thaddaeus Ropac’s gallery, caught everyone's attention.

Lời giải

Đáp án:

1. illiterate

illiterate (adj): mù chữ

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP