khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

02/08/2026 16 Lưu

A snooker player speaks

When I first started playing snooker, I had no real (1) ____________ (KNOW) of the rules. I just thought it looked an (2) ____________ (ENJOY) game. Also, I didn’t need to buy any expensive (3) ____________ (EQUIP) because the snooker hall near my house had tables and cues. I spent (4) ____________ (PRACTICAL) all the free time I had practising, and then decided to enter a (5) ____________ (COMPETE). It was great fun! My (6) ____________ (OPPOSE) was someone who’d been playing for years. Of course, he beat me, but the fact that I’d (7) ____________ (LOSS) didn’t put me off at all. And, (8) ____________ (FORTUNE), my game improved enough for me to become a professional snooker player three years later.

When I first started playing snooker, I had no real (1) __________(KNOW) of the rules.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. knowledge
knowledge

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

I just thought it looked an (2) __________(ENJOY) game.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. enjoyable
enjoyable

Câu 3:

Also, I didn’t need to buy any expensive (3) __________(EQUIP) because the snooker hall near my house had tables and cues.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. equipment
equipment

Câu 4:

 I spent (4) __________(PRACTICAL) all the free time I had practising,

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. practically
practically

Câu 5:

and then decided to enter a (5) __________(COMPETE).

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. competition
competition

Câu 6:

It was great fun! My (6) _________(OPPOSE) was someone who’d been playing for years.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. opponent
opponent

Câu 7:

Of course, he beat me, but the fact that I’d (7) _____ (LOSS) didn’t put me off at all.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. lost
lost

Câu 8:

And, (8) __________(FORTUNE), my game improved enough for me to become a professional snooker player three years later.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. fortunately
fortunately

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

1. started
started

Lời giải

Đáp án:

1. had I started
had I started

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP