khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

03/08/2026 23 Lưu

Tích x nếu đúng hoặc sửa lại nếu sai.

Hardly Tom had opened the door when the dog ran out into the street. __________

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. had Tom opened
had Tom opened

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

Only when I read the book did I realise why it was so special. __

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. x

Đáp án: x

Câu 3:

Not only you passed the exam, but you also got an A! __________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

did you pass
did you pass / have you passed

Câu 4:

Not until do I see Greg next week will I know whether he got the job. ______

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. I see
I see

Câu 5:

No sooner had we found our seats than the film began. __

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. x

Đáp án: x

Câu 6:

At no point while the race is taking place members of the public are not allowed onto the track. __________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. are member of the public allowed
are member of the public allowed

Câu 7:

Under no circumstances do the equipment to be used without supervision. __________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. is the equipment to be used
is the equipment to be used

Câu 8:

Little I thought that one day my best friend would become prime minister. __________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. did I think
did I think

Câu 9:

Never did I be so pleased to see someone else succeed. ____________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

was I
was I / have I been

Câu 10:

Hardly I had put the baby to bed when she started crying. __________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. had I put
had I put

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

1. started
started

Lời giải

Đáp án:

astonished
astonished

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP