khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

03/08/2026 24 Lưu

Tích x nếu đúng hoặc sửa lại nếu sai.

Hannah: … and that was that, really. Anyway, what about your new car? Tell me about that.

Alison: Oh, what a nightmare! We had to have it repaired twice! (1) __________

Hannah: Oh, no! What happened?

Alison: Well, we got delivered it to our house on Monday morning. (2) __________

Hannah: Right.

Alison: We decided to have it check straight away, because it had come all the way from America. (3) __________

Hannah: Oh, I didn’t know you’d have them do that. (4) __________

Alison: Yeah. Anyway, we had my dad to have a look at it. And he found that the engine wasn’t running properly. (5) __________

Hannah: Did you have the company to come to fix it? (6) __________

Alison: Well, not at first. We got my brother to working on it. (7) __________

Hannah: Oh, he’s very good. I bet he soon had running it smoothly. (8) __________

Alison: Yes, but we still had to get the company come out in the end, because the fuel pump stopped working. (9) __________

Hannah: Terrible! You should get them to give you some compensation. (10) __________

Alison: Maybe. Oh, is that the time? Listen, give me a call ...

Alison: Oh, what a nightmare! We had to have it repaired twice! (1) __

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. x

Đáp án: x

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

Alison: Well, we got delivered it to our house on Monday morning. (2) __________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. it delivered
it delivered

Câu 3:

Alison: We decided to have it check straight away, because it had come all the way from America. (3) ________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. checked
checked

Câu 4:

Hannah: Oh, I didn’t know you’d have them do that. (4) __

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. x

Đáp án: x

Câu 5:

Alison: Yeah. Anyway, we had my dad to have a look at it. And he found that the engine wasn’t running properly. (5) ____

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. got
got

Câu 6:

Hannah: Did you have the company to come to fix it? (6) _____

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. come
come

Câu 7:

Alison: Well, not at first. We got my brother to working on it. (7) _____

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. work
work

Câu 8:

Hannah: Oh, he’s very good. I bet he soon had running it smoothly. (8) __________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. it running
it running

Câu 9:

Alison: Yes, but we still had to get the company come out in the end, because the fuel pump stopped working. (9) __________

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. to come out
to come out

Câu 10:

Hannah: Terrible! You should get them to give you some compensation. (10) __

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. x

Đáp án: x

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

1. started
started

Lời giải

Đáp án:

astonished
astonished

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP