khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

03/08/2026 12 Lưu

Chọn từ các từ cho sẵn và điền dạng so sánh hơn.

bad    cheap    far    fit    green    happy    lazy    little

nervous    quickly    serious    tall    trendy    well    wise

Your brother is much _______than mine.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. taller
taller

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

This island used to be much ________before the forest fires.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. greener
greener

Câu 3:

Slow down! You’re _______than me and I can’t keep up!

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. fitter
fitter

Câu 4:

Veronica seems ________since she moved schools.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. happier
happier

Câu 5:

It’s actually _________trendier to wear your hair up this year.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. trendier
trendier

Câu 6:

As the time for the performance got __________, I got more nervous.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. more nervous
more nervous

Câu 7:

Old people are often ______than young people.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. wiser
wiser

Câu 8:

Why don’t you try and find a ________computer game and save some money?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. cheaper
cheaper

Câu 9:

Matt seems to have got even _______than he used to be and almost never studies.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. lazier
lazier

Câu 10:

If the problem gets any __________, we may need to inform the manager about it.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. more serious
more serious

Câu 11:

If you work __________, you’ll finish sooner and then you can go home earlier.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. more quickly
more quickly

Câu 12:

Ben says he’s feeling much _______after his illness.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. better
better

Câu 13:

I have even _____free time this year than I did last year.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. less
less

Câu 14:

The news was much ______than anyone had feared.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. worse
worse

Câu 15:

You’ll need to be able to run ________than this if you’re going to do the marathon.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. farther
farther

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

1. started
started

Lời giải

Đáp án:

astonished
astonished

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP