khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

03/08/2026 31 Lưu

Chọn từ các từ cho sẵn và điền dạng so sánh nhất.

bad    badly    boring    crazy    deep    far    great    high

little    lovely     lucky    modern    often    ugly    wise

I think Mohammed Ali was the _________boxer that ever lived.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. greatest
greatest

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

It was the __________ film I had ever seen.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. most boring
most boring

Câu 3:

Our teacher told us that the student with the ________mark would get a prize.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. highest
highest

Câu 4:

Ginger is one of the _________cats alive – he’s been hit by a car three times and has never been hurt!

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. luckiest
luckiest

Câu 5:

Out of all the students in my music school, I practise __________.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. most often
most often

Câu 6:

The Pacific is the ________ocean in the world.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. deepest
deepest

Câu 7:

Blobfish is the ________fish I’ve ever seen!

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. ugliest
ugliest

Câu 8:

I was ill before the exam and I did __________out of the whole class.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. (the) worst
(the) worst

Câu 9:

The _________I’ve run in one day is about ten kilometres.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. farthest
farthest

Câu 10:

Don’t you think this would be the __________spot for a picnic?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. loveliest
loveliest

Câu 11:

But that’s the _________idea I’ve ever heard!

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. craziest
craziest

Câu 12:

I asked the assistant in The gioi Di dong to show me the __________phone they had.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. most modern
most modern

Câu 13:

 I told the manager that it was the ______hotel I had ever stayed in.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. worst
worst

Câu 14:

Who do you think is the ______talented actor to win an Oscar?

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. least
least

Câu 15:

Out of all the members of the choir, Jason sang __________.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. (the) best
(the) best

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

1. started
started

Lời giải

Đáp án:

astonished
astonished

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP