khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

04/08/2026 20 Lưu

Chọn từ các từ cho sẵn và điền dạng so sánh hơn hoặc so sánh nhất.

demanding     few     funny     hard    long

observant     reliable     slight     ugly     valuable

I thought this week’s programme was far __________than last week’s, so it’s definitely improving.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. funnier than
funnier than

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

My new laptop is __________than my old one, but I suppose it was quite cheap so I shouldn’t be surprised.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. less reliable than
less reliable than

Câu 3:

Jim Carter knows what he wants from employees, and I don’t think I’ve ever worked for __________manager.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. a more demanding
a more demanding

Câu 4:

Because of its internal structure, diamond is __________substance known.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. the hardest
the hardest

Câu 5:

Beside the house, there stood __________tower block I had ever seen.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. the ugliest
the ugliest

Câu 6:

If the conflict goes on any _______, more people are going to lose their lives.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. longer
longer

Câu 7:

__________his Portrait of Dr. Gachet, van Gogh’s Irises still sold for $49 million.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. Less valuable than
Less valuable than

Câu 8:

Even __________amongst us soon realise when a friend has changed their appearance in some way.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. the least observant
the least observant

Câu 9:

I’m afraid that what you’re saying doesn’t make __________difference to how I feel.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. the slightest
the slightest

Câu 10:

Frankly, I think __________people who know about this, the better.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. the fewer
the fewer

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

1. started
started

Lời giải

Đáp án:

astonished
astonished

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP