khoahoc.vietjack.com

Câu hỏi:

04/08/2026 17 Lưu

Điền although, despite, hoặc however sao cho phù hợp.

________the storm, over ten thousand people took part in the marathon.

Quảng cáo

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. despite
despite

Câu hỏi cùng đoạn

Câu 2:

_________I wrote myself a note to remind me, I still forgot to call George tonight.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. Although
Although

Câu 3:

Most Egyptologists believe that the Sphinx is about 4000 years old. Some geologists, ________, argue that it must be at least 14,000 years old.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. however
however

Câu 4:

________having taken two aspirin, I had such a bad headache that I had to go home.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. Despite
Despite

Câu 5:

I’ve never seen a UFO. ________, that doesn’t mean that I don’t believe in them.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. However
However

Câu 6:

There are still two million people unemployed ________the fact that we’re in the middle of an economic boom.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. despite
despite

Câu 7:

_________no European country carries out capital punishment, it is widely used throughout the United States.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. Although
Although

Câu 8:

Technology has benefited humankind enormously. There are drawbacks with our reliance on technology, ________.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. however
however

Câu 9:

I couldn’t find my keys ________searching for them everywhere.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. despite
despite

Câu 10:

_________small, the kitchen is well designed.

Xem lời giải

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án:

1. Although
Although

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Lời giải

Đáp án:

1. started
started

Lời giải

Đáp án:

astonished
astonished

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP

Lời giải

Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 250K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.

Nâng cấp VIP