Đề cương ôn tập Cuối kì 1 Tiếng Anh 5 iLearn Smart Start có đáp án - Part 4. Reading
11 người thi tuần này 4.6 66 lượt thi 20 câu hỏi 45 phút
🔥 Đề thi HOT:
20 câu trắc nghiệm Tiếng Anh 5 Unit 8: In our classroom-Reading & Writing- Global Success có đáp án
20 câu trắc nghiệm Tiếng Anh 5 Unit 7: Our favorite school activities-Phonetics- Global Success có đáp án
20 câu trắc nghiệm Tiếng Anh 5 Unit 7: Our favorite school activities-Reading & Writing- Global Success có đáp án
20 câu trắc nghiệm Tiếng Anh 5 Unit 7: Our favorite school activities-Vocabulary & Grammar- Global Success có đáp án
Bộ 3 đề KSCL đầu năm Tiếng Anh lớp 5 có đáp án - Đề 1
20 câu trắc nghiệm Tiếng Anh 5 Unit 10: Our school trip-Reading & Writing- Global Success có đáp án
20 câu trắc nghiệm Tiếng Anh 5 Unit 9: Our outdoor activities-Phonetics- Global Success có đáp án
20 câu trắc nghiệm Tiếng Anh 5 Unit 8: In our classroom-Vocabulary & Grammar- Global Success có đáp án
Nội dung liên quan:
Danh sách câu hỏi:
Đoạn văn 1
Read and complete
Hello, everyone. I'm Fred. I'm ten years old, and I'm in class 5A. Today is Thursday. I have science, music, Vietnamese, and art. I like science a lot because I like doing experiments. I have science on Mondays and Thursdays. I love music, too. I'm good at playing the guitar. My friend, Sally, likes art because she likes making things. She also likes Vietnamese and English because she loves learning languages. What about you and your friend?
Lời giải
music
Fred has Vietnamese, science, _________ and art on Thursdays.
Thông tin: Today is Thursday. I have science, music, Vietnamese, and art.
Dịch: Hôm nay là thứ Năm. Mình học khoa học, âm nhạc, tiếng Việt và mỹ thuật.
Lời giải
doing experiments
Fred likes science because he likes _________.
Thông tin: I like science a lot because I like doing experiments.
Dịch: Mình rất thích khoa học vì mình thích làm thí nghiệm.
Lời giải
Mondays
Fred has science on _________ and Thursdays.
Thông tin: I have science on Mondays and Thursdays.
Dịch: Mình học khoa học vào thứ Hai và thứ Năm.
Lời giải
making things
Sally likes art because she likes _________.
Thông tin: My friend, Sally, likes art because she likes making things.
Dịch: Bạn mình, Sally thích môn Mỹ thuật vì bạn ấy thích làm đồ vật thủ công.
Lời giải
learning languages
Sally likes Vietnamese and English because she loves _________.
Thông tin: She also likes Vietnamese and English because she loves learning languages.
Dịch: Bạn ấy cũng thích tiếng Việt và tiếng Anh vì bạn ấy thích học ngoại ngữ.
Dịch bài đọc:
Xin chào mọi người. Mình là Fred. Mình mười tuổi, và mình học lớp 5A. Hôm nay là thứ Năm. Mình học khoa học, âm nhạc, tiếng Việt và mỹ thuật. Mình rất thích khoa học vì mình thích làm thí nghiệm. Mình học khoa học vào thứ Hai và thứ Năm. Mình cũng thích âm nhạc. Mình chơi guitar rất giỏi. Bạn mình, Sally thích môn mỹ thuật vì bạn ấy thích làm đồ vật thủ công. Bạn ấy cũng thích tiếng Việt và tiếng Anh vì bạn ấy thích học ngoại ngữ. Còn bạn và bạn của bạn thì sao?
Đoạn văn 2
Read and Complete
|
wear costumes |
scary |
decorate |
invite friends |
play games |
Hi! My name is Lisa. My favorite holiday is (0) ____Halloween____. It’s on October 31st every year. I love it because it’s so fun! Before Halloween night, my family and I (6) ___________________ our house with pumpkins, ghosts, and spiders. My mom and I always make a cake for the party. In the evening, I (7) ___________________ and go to my friends’ houses to say “Trick or treat!”. I also (8) ___________________ to my Halloween party. We eat candy, (9) ___________________, and tell (10) ___________________ stories together. Halloween is really exciting and I can’t wait for it every year!
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Đoạn văn 3
Read and writte T (True) or F (False).
My name is Linh. Last Sunday, I went to the park with my friends. We played badminton and flew kites together. The weather was sunny and warm. After that, we went to an ice cream shop near the park. I ate chocolate ice cream, and my friend Hoa ate strawberry ice cream. The ice cream was very delicious. In the afternoon, we visited my grandparents. My grandfather told us funny stories, and we laughed a lot. I had a wonderful Sunday!
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Đoạn văn 4
Read and circle.
Hi Tom,
How are you? I just came back from my winter vacation in South Korea. It was wonderful! I went there with my parents and my cousin Anna. We visited Seoul and stayed at a nice hotel near the river. On the first day, we went ice skating and took a lot of photos. The next day, we visited a famous museum. It was very interesting.
In the evening, we had Korean barbecue for dinner. It was really delicious! On the last day, we bought some souvenirs for our friends. The weather was cold, but we loved it!
How was your vacation, Tom?
Write to me soon.
Best,
Mike
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.
Lời giải
Bạn cần đăng ký gói VIP ( giá chỉ từ 199K ) để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn.