Danh sách câu hỏi ( Có 2,213,717 câu hỏi trên 44,275 trang )

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.           Scientists have developed a new bionic computer chip that can be mated with human cells to combat disease. The tiny device, smaller and thinner than a strand of hair, combines a healthy human cell with an electronic circuitry chip. Doctors can control the activity of the cell by controlling the chip with a computer.          It has long been established that cell members become permeable when exposed to electrical impulses. Researchers have conducted genetic research for years with a trial-and-error process of bombarding cells with electricity in an attempt to introduce foreign substances such as new drug treatments or genetic material. They were unable to apply a particular level of voltage for a particular purpose. With the new invention, the computer sends electrical impulses to the chip, which triggers the physicians to open a cell‘s pores with control.          Researchers hope that eventually they will be able to develop more advanced chips whereby they can choose a particular voltage to activate particular tissues, whether they be muscle, bone, brain, or others. They believe that they will be able to implant multiple chips into a person to deal with one problem or more than one problem.The author indicates that it is expected doctors will be able to ________.

Xem chi tiết 1.9 K lượt xem 5 năm trước

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.           Scientists have developed a new bionic computer chip that can be mated with human cells to combat disease. The tiny device, smaller and thinner than a strand of hair, combines a healthy human cell with an electronic circuitry chip. Doctors can control the activity of the cell by controlling the chip with a computer.          It has long been established that cell members become permeable when exposed to electrical impulses. Researchers have conducted genetic research for years with a trial-and-error process of bombarding cells with electricity in an attempt to introduce foreign substances such as new drug treatments or genetic material. They were unable to apply a particular level of voltage for a particular purpose. With the new invention, the computer sends electrical impulses to the chip, which triggers the physicians to open a cell‘s pores with control.          Researchers hope that eventually they will be able to develop more advanced chips whereby they can choose a particular voltage to activate particular tissues, whether they be muscle, bone, brain, or others. They believe that they will be able to implant multiple chips into a person to deal with one problem or more than one problem.The word they in the first sentences of the third paragraph refers to________.

Xem chi tiết 1.2 K lượt xem 5 năm trước

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.           Scientists have developed a new bionic computer chip that can be mated with human cells to combat disease. The tiny device, smaller and thinner than a strand of hair, combines a healthy human cell with an electronic circuitry chip. Doctors can control the activity of the cell by controlling the chip with a computer.          It has long been established that cell members become permeable when exposed to electrical impulses. Researchers have conducted genetic research for years with a trial-and-error process of bombarding cells with electricity in an attempt to introduce foreign substances such as new drug treatments or genetic material. They were unable to apply a particular level of voltage for a particular purpose. With the new invention, the computer sends electrical impulses to the chip, which triggers the physicians to open a cell‘s pores with control.          Researchers hope that eventually they will be able to develop more advanced chips whereby they can choose a particular voltage to activate particular tissues, whether they be muscle, bone, brain, or others. They believe that they will be able to implant multiple chips into a person to deal with one problem or more than one problem.The author states that scientists previously were aware that ________.

Xem chi tiết 2.7 K lượt xem 5 năm trước

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.           Scientists have developed a new bionic computer chip that can be mated with human cells to combat disease. The tiny device, smaller and thinner than a strand of hair, combines a healthy human cell with an electronic circuitry chip. Doctors can control the activity of the cell by controlling the chip with a computer.          It has long been established that cell members become permeable when exposed to electrical impulses. Researchers have conducted genetic research for years with a trial-and-error process of bombarding cells with electricity in an attempt to introduce foreign substances such as new drug treatments or genetic material. They were unable to apply a particular level of voltage for a particular purpose. With the new invention, the computer sends electrical impulses to the chip, which triggers the physicians to open a cell‘s pores with control.          Researchers hope that eventually they will be able to develop more advanced chips whereby they can choose a particular voltage to activate particular tissues, whether they be muscle, bone, brain, or others. They believe that they will be able to implant multiple chips into a person to deal with one problem or more than one problem.The author implies that up to now. the point of applying electric impulse to cells was to ________.

Xem chi tiết 457 lượt xem 5 năm trước

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.           Scientists have developed a new bionic computer chip that can be mated with human cells to combat disease. The tiny device, smaller and thinner than a strand of hair, combines a healthy human cell with an electronic circuitry chip. Doctors can control the activity of the cell by controlling the chip with a computer.          It has long been established that cell members become permeable when exposed to electrical impulses. Researchers have conducted genetic research for years with a trial-and-error process of bombarding cells with electricity in an attempt to introduce foreign substances such as new drug treatments or genetic material. They were unable to apply a particular level of voltage for a particular purpose. With the new invention, the computer sends electrical impulses to the chip, which triggers the physicians to open a cell‘s pores with control.          Researchers hope that eventually they will be able to develop more advanced chips whereby they can choose a particular voltage to activate particular tissues, whether they be muscle, bone, brain, or others. They believe that they will be able to implant multiple chips into a person to deal with one problem or more than one problem.The word “eventually" in the third paragraph is closest in meaning to ________.

Xem chi tiết 2.7 K lượt xem 5 năm trước

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.           Scientists have developed a new bionic computer chip that can be mated with human cells to combat disease. The tiny device, smaller and thinner than a strand of hair, combines a healthy human cell with an electronic circuitry chip. Doctors can control the activity of the cell by controlling the chip with a computer.          It has long been established that cell members become permeable when exposed to electrical impulses. Researchers have conducted genetic research for years with a trial-and-error process of bombarding cells with electricity in an attempt to introduce foreign substances such as new drug treatments or genetic material. They were unable to apply a particular level of voltage for a particular purpose. With the new invention, the computer sends electrical impulses to the chip, which triggers the physicians to open a cell‘s pores with control.          Researchers hope that eventually they will be able to develop more advanced chips whereby they can choose a particular voltage to activate particular tissues, whether they be muscle, bone, brain, or others. They believe that they will be able to implant multiple chips into a person to deal with one problem or more than one problem.The author implies that scientists are excited about the new technology because ________.

Xem chi tiết 1.1 K lượt xem 5 năm trước

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.           Scientists have developed a new bionic computer chip that can be mated with human cells to combat disease. The tiny device, smaller and thinner than a strand of hair, combines a healthy human cell with an electronic circuitry chip. Doctors can control the activity of the cell by controlling the chip with a computer.          It has long been established that cell members become permeable when exposed to electrical impulses. Researchers have conducted genetic research for years with a trial-and-error process of bombarding cells with electricity in an attempt to introduce foreign substances such as new drug treatments or genetic material. They were unable to apply a particular level of voltage for a particular purpose. With the new invention, the computer sends electrical impulses to the chip, which triggers the physicians to open a cell‘s pores with control.          Researchers hope that eventually they will be able to develop more advanced chips whereby they can choose a particular voltage to activate particular tissues, whether they be muscle, bone, brain, or others. They believe that they will be able to implant multiple chips into a person to deal with one problem or more than one problem.The word “strand" in the second sentence is closest in meaning to ________.

Xem chi tiết 537 lượt xem 5 năm trước